Vidikron Vision One 9" CRT - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 04-30-2014, 07:30 AM - Thread Starter
Newbie
 
KenB3's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

Just a quick question, The unit powers up, Fan runs but NO bulbs

and no error lights are lit on the rear of the unit

 

any idea's ???

 

this is a great unit

KenB3 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 04-30-2014, 08:11 AM
AVS Addicted Member
 
Curt Palme's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Vancouver, Canada
Posts: 18,965
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 26
Well, it's a great unit.. when it works. smile.gif

two common issues: Bad HVPS or bad H deflection board. There's no way to know which one it is without either swapping in another board, or testing your boards in another set. I can test/repair/replace those for you if you want to send them in. Email me at curtpalme at shaw.ca if you want more info.

Cheers!

www.curtpalme.com - CRT tech info

www.soundsolutionscanada.com -pro audio website
Curt Palme is offline  
post #3 of 3 Old 04-30-2014, 02:25 PM
AVS Special Member
 
draganm's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Brighton, Colorado
Posts: 4,787
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 16
post you general location (city-state) and there's a good chance there's a CRT guy near by that can help

Marquee HD mod's Marquee Upgrade/re-build package
draganm is offline  
Reply CRT Projectors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off