Cant get flash drives to work on Alpine CDE-102 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 02-20-2009, 08:13 PM - Thread Starter
Member
 
chaotic646's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Willard, MO
Posts: 125
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
http://www.crutchfield.com/S-MYczVmc...e-CDE-102.html

I know its still pretty new but does anyone have this model yet? I hooked it up today and everything works fine except it wont read either one of my flash drives. It really sucks because thats the main reason I bought it. One is a Patriot 8GB, and the other is a Kingston 8GB. Both are formatted as FAT32. Any suggestions?
chaotic646 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-03-2011, 04:04 PM
Newbie
 
Tibi82's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
If your pen drive is bigger than half an inch it will not read it. I had the same problem till I bought a pen drive. It is a 4 gig but it works. Also press and hold "sound setup"-scroll to play mode-press enter and select CDDA/mp3. Factory does not set it for mp3. If any other questions, post reply.
Tibi82 is offline  
post #3 of 3 Old 01-12-2011, 10:52 PM
Member
 
xXORAnG3Xx's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Maybe your media needs to be in a special folder.. Try reading the manual to see what the folders name is supposed to be or if it's supposed to be on the root of your flash drive.
xXORAnG3Xx is offline  
Reply Car Audio, Video, and Nav

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off