I bought an RV with a Skyworth SLTV - 1551A - 1, a 12V TV and it won't turn on... - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 07-27-2013, 07:32 PM - Thread Starter
JulieA's Avatar
Join Date: Jul 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It may be broken, but I just want to make sure that I am not making some silly mistake. I have never worked a 12V TV before,and the person who sold it to me told me that it works.

So now, what do I do? I plugged it into a 12V outlet. I know that the outlet works - it runs my inverter with my phone/laptop attached. I am almost 100% certain that the chord is plugged into the right spot on the TV, it is a hole that says "DC in". The TV isn't plugged into a cable or an antenna or anything. Nevertheless, when I push the ON button I expect something to happen: a light to come on, some static - something. And yet absolutely nothing happens, not even that noise that all TVs make when they come on.

Do I have a lemon on my hands, or am I doing something wrong.

Please Help
JulieA is offline  
Sponsored Links
Reply Car Audio, Video, and Nav

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off