Anybody have navigation in their Acura? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 09-22-2006, 08:35 AM - Thread Starter
AVS Club Gold
 
mrlittlejeans's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Memphis
Posts: 4,757
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 30 Post(s)
Liked: 201
I had a small wreck (we need a petition to keep women in minivans off cellphones) and it doesn't seem to be working right anymore. The little arrow tends to put me in the wrong location. I took it to Acura and they agreed there is a problem, but I don't think they have a clue as to how to fix it.

Anyone know what the "gyrosensor" does?

Absence of evidence is not evidence of absence

mrlittlejeans is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 10-07-2006, 01:53 PM
Member
 
TrungHieuSJ's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 88
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I dont know what that is, but perhaps someone at AcuraZine knows. It's a forum for Acura enthusiast. A wealth of information over there if you just ask.
TrungHieuSJ is offline  
post #3 of 4 Old 10-08-2006, 08:38 AM
AVS Special Member
 
Teeps's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Torrance,Cal. 90503
Posts: 1,045
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by mrlittlejeans
Anyone know what the "gyrosensor" does?
Tells the navigation unit that the vehicle is changing direction, left or right.

In addition to satellites, the system uses vehicle speed, yaw and map matching to navigate.

What year and model is your car?

Tell the dealer to use the symptom troubleshooting index in the service manual.

Cheers, Tp

"No lawsuit ever fixed a moron."
Teeps is online now  
post #4 of 4 Old 10-11-2006, 12:05 AM - Thread Starter
AVS Club Gold
 
mrlittlejeans's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Memphis
Posts: 4,757
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 30 Post(s)
Liked: 201
Thanks. Its a 2003 3.2CL type S with 6 speed manual trans. I think the dealership is clueless about it. Its been two weeks and all I get is "we're waiting on a part"...

i'll try the acurazine site. thanks.

Absence of evidence is not evidence of absence

mrlittlejeans is offline  
Closed Thread Car Audio, Video, and Nav

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off