Panasonic HDC-TM20 bad quality image - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 05-19-2011, 02:00 AM - Thread Starter
wug
Member
 
wug's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Romania
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello,

This is my first post here. I have a camcorder like the title says, i got this in the States in 2010. I see that image quality is not that great anymore, like image with noise and black is horrible. I have it on highest settings FULL HD. I have also tried the "restore factory settings" but nothing changed. What i am doing wrong? Please advice.

Adi

Adi
wug is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 05-21-2011, 02:28 AM - Thread Starter
wug
Member
 
wug's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Romania
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Nothing, am i the only one with this cam?

Adi
wug is offline  
post #3 of 4 Old 05-21-2011, 02:50 AM
AVS Special Member
 
Ungermann's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: San Diego, California
Posts: 3,822
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 55 Post(s)
Liked: 27
Sample?
Ungermann is online now  
post #4 of 4 Old 05-21-2011, 05:14 AM
Senior Member
 
Moviemaker4741's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 382
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by wug View Post

Nothing, am i the only one with this cam?

Don't expect really quick help here, give the forum time to read you'r post. A look at one of the videos on youtube would be helpful.

Oh I love you'r Countries AKs.
Moviemaker4741 is offline  
Reply Camcorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off