Problem with pixela videobrowser - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 06-25-2012, 07:19 AM - Thread Starter
Newbie
 
Bigrcee's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello,

I have a canon vixia HFM 40 camcorder that I finally transfer videos to my pc using pixela videobrowser.

My problem is after I edit video and choose to burn DVD, I get a non usable DVD.

I choose DVD-video option, I am also using DVD-r disks.

I tried new DVDs, but that didn't work. The DVDs don't even read in a computer, or any of my DVD players.

I then dusted off a old copy of Nero 8, and was able to then burn a usable copy, after 3 hours of waiting for process to finish.

Does anyone have any explanation to why Nero worked, but videobrowser v1.1, doesnt work.

I would like to stream line to process.

Thanks
Bigrcee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-25-2012, 08:18 AM
Member
 
ronlhodges's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 12
I never got either of the Canon software to work right , there is much to say for Canons' software . I only use it to upload it to the computer from my camcorder or you can copy all to the card and copy from the card to the computer . I ended up buying Adobe PSE with Premiere Elements 10 and i do all my video work from Premiere Elements . You can get the bundle for $119.99 and if you qualify for ed discount you can get the bundle cheaper . You can go the full blown Premiere but your looking at about $800.00 , but it's tops for the Pros' and probably the best on the market .
ronlhodges is offline  
Old 06-25-2012, 10:00 AM - Thread Starter
Newbie
 
Bigrcee's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for info.

I thought maybe I was missing something.

Is there any cheaper options out there to use?

Nero 8 is so slow....
Bigrcee is offline  
Old 06-25-2012, 05:21 PM
AVS Special Member
 
bsprague's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: On the Road
Posts: 3,356
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 231 Post(s)
Liked: 119
X2 for Premier Elements 10. I use in on a two year old laptop and find it full of useful tools. By itself, it is about $70 and I've seen sales as low as $50.

Bill
bsprague is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off