Veho Muvi HD10 Uploading - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 08-16-2012, 05:42 AM - Thread Starter
Newbie
 
mbskirace's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I was wondering how i correctly upload the files from Veho Muvi HD10 to my computer. I originally just copy and pasted the files from my camera but it seems like i am doing something wrong, because when i watch the videos on the camera's screen the videos are perfect and they are in full HD. But when i put them on the computer the videos are shaky and they skip every few seconds. I tried to fix this by converting the files to .avi and that made the skipping go away , but the videos were still not in HD and they were still shaky. So do you have any idea what is going on?

p.s. ski season is also coming soon. anyone know the best way to mount my camera for skiing action?
mbskirace is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 08-16-2012, 07:43 AM
AVS Special Member
 
bsprague's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: On the Road
Posts: 2,862
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 40 Post(s)
Liked: 93
You didn't say anything about your computer. So, this is a guess. There is probably nothing wrong with your files and how you are copying them to your computer. Many that complain about jerky playback of HD, and especially 1080p HD, find the solution is getting a different viewing program. If it is a Windows computer, "Splash" is a popular one. There is a free version called "Splash Lite". http://mirillis.com/en/products/splash.html. If it is an Apple computer, I don't have a clue.
bsprague is offline  
post #3 of 4 Old 08-16-2012, 07:52 AM - Thread Starter
Newbie
 
mbskirace's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
oh sorry i use windows vista 32 bit smile.gif
oh also ill try out splash and ill tell you if it works biggrin.gif
mbskirace is offline  
post #4 of 4 Old 08-16-2012, 07:59 AM - Thread Starter
Newbie
 
mbskirace's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just tried it out and it works great biggrin.gif thanks for giving me the link.
mbskirace is offline  
Reply Camcorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off