Problem copying HDC-TM900 to computer - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-29-2012, 10:43 AM - Thread Starter
Newbie
 
boblanning's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have camera connected to computer and running HD Writer AE 3.0. I have had no previous problem identifying and copying files from the internal memory. This is the first time I am trying to copy from the SD card. AE 3.0 is giving me the following message "unsupported media is inserted." I can record and review the videos on the SD card through the camera but am not able to copy.
Any thoughts?
boblanning is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-29-2012, 07:34 PM
AVS Special Member
 
bsprague's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: On the Road
Posts: 3,028
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 116 Post(s)
Liked: 99
Quote:
Originally Posted by boblanning View Post

I have camera connected to computer and running HD Writer AE 3.0. I have had no previous problem identifying and copying files from the internal memory. This is the first time I am trying to copy from the SD card. AE 3.0 is giving me the following message "unsupported media is inserted." I can record and review the videos on the SD card through the camera but am not able to copy.
Any thoughts?
Did you format the card in the camera before shooting?
bsprague is online now  
Reply Camcorders

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off