PLayback Mode - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 05-08-2013, 05:32 PM - Thread Starter
Newbie
 
alex-k's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello,

Has anyone had issues with the playback mode? Mine worked fine for a year, but recently it will not show anything in the playback mode. However, the recording did work as I was able to download what I had recorded. Someone suggested that it is simply a loose internal connector, which can loose? Any help out there?...thanks
alex-k is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-08-2013, 09:12 PM
AVS Special Member
 
bsprague's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: On the Road
Posts: 3,032
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 118 Post(s)
Liked: 100
Quote:
Originally Posted by alex-k View Post

Hello,

Has anyone had issues with the playback mode? Mine worked fine for a year, but recently it will not show anything in the playback mode. However, the recording did work as I was able to download what I had recorded. Someone suggested that it is simply a loose internal connector, which can loose? Any help out there?...thanks

Playback mode on what?
bsprague is offline  
Old 05-08-2013, 09:38 PM
AVS Special Member
 
Paulo Teixeira's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Massachusetts
Posts: 2,728
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 33
Judging by his post history, it's probably the TM900 he's referring to.

Seams like something that would need servicing.
Paulo Teixeira is offline  
Old 05-08-2013, 10:12 PM - Thread Starter
Newbie
 
alex-k's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Playback on the TM900 itself - to review clips that were filmed.
alex-k is offline  
Old 05-08-2013, 10:13 PM - Thread Starter
Newbie
 
alex-k's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yes, playback on the TM900 itself - to review a clip that had just been filmed.
alex-k is offline  
Old 05-08-2013, 10:41 PM
AVS Special Member
 
Paulo Teixeira's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Massachusetts
Posts: 2,728
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 33
Have you tried both the view finder and the screen. I would also try hooking up the camcorder to a TV and put the camcorder in playback mode to see if the TV will show the recorded footage. This is all to narrow down what might be causing the issue.
Paulo Teixeira is offline  
Old 05-08-2013, 11:57 PM - Thread Starter
Newbie
 
alex-k's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for the response. I checked the playback mode on the flip-out LCD screen and then in the view finder eye piece. The result was - no playback in either. However, I noticed that in the playback mode I could shoot a video and take a photos. It seems that the the switch to the playback mode could be the problem - it is not switching over to playback. Do you know if the swith is connected to an internal plug inside the cover? I saw one thread where the individual said he opened the cover and "pushed" in a wire/or plug?? Unfortunatley, I am not sure if he was speaking specifically about the Tm900....alex
alex-k is offline  
Old 05-09-2013, 12:46 AM
AVS Special Member
 
Paulo Teixeira's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Massachusetts
Posts: 2,728
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 33
What you could do is look for someone who knows how to put electronics apart and put it back together and see if they could open it for you to see if anything is eighter loose or broken. You'll obviously need the service manual and doing a quick search online, I found it. http://elektrotanya.com/panasonic_hdc-sd900_tm900_sm.pdf/download.html

Obviously the other way is by sending it to a Panasonic authorized repair center but for sure if you know someone who's good with opening up electronics, it might save you some money if it's just something simple to do inside. For sure theirs always a chance they could make it worse than it already is so theirs obviously a risk.
Paulo Teixeira is offline  
Old 05-09-2013, 01:00 AM - Thread Starter
Newbie
 
alex-k's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for the help - I'll take a look at the manuel and see if I can get assistance locally. Sending it to Panasonic takes a month+...alex
alex-k is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off