Some Hi8 tapes won't play in my camcorder, - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-16-2013, 11:07 AM - Thread Starter
Newbie
 
CDickerson44's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have an old Sony ccd-trv68 ntsc camcorder. Still use it a lot. But some of the tapes won't play. A couple are just locked p (nothing spilled on them to make them sticky, just won't turn) and the others turn and are "playing" but the counter does not move and there is no picture or sound. Is there anything I can do to play these? Been trying to transfer everything over to dvd and these are the obly tapes that won't work.
This is strictly a tape/camera issue not the transfer software/computer issue.
Thanks.
CDickerson44 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-16-2013, 03:13 PM
AVS Special Member
 
Chevypower's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,163
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 38
One of those is the same symptom when you play a Digital 8 tape in a Hi-8 camcorder, but I doubt that's what the problem is?
Chevypower is offline  
Reply Camcorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off