Canon HV10: PAL<->NTSC via firmware? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 03-04-2007, 07:57 PM - Thread Starter
Newbie
 
fixed's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Long story short, I've ended up with a US-version NTSC Canon HV10 instead of a PAL one (sigh). I do plan on using it for some SD content.

I assume the difference is purely the firmware. Is there a way to convert the camera?
fixed is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-04-2007, 08:11 PM
AVS Special Member
 
DaveC E100's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Twin Cities, MN, USA
Posts: 1,185
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I believe that the difference is a lot more than just firmware. There is absolutely no way that you will be able to convert it from NTSC to PAL standards.

Dave
DaveC E100 is offline  
post #3 of 3 Old 03-06-2007, 09:14 AM
Newbie
 
videobuff34's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Only Canon higher models have this upgarde facility, I believe

Hey, Free All Camera footage samples at http://www.listvideo.com
videobuff34 is offline  
Reply Camcorders



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off