Lutron radio ra classic ra-net 120 problem and warning. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 05-08-2012, 02:06 PM - Thread Starter
Newbie
 
Blake745's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Dallas, TX
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Does anyone have the software they can please send me for the ra-net 129 (nci interface)? It looks like I made the mistake of clicking "auto upgrade" in the advanced menu of the system from the browser page. It wiped out the old file and tried to update it from a defunct in2nets web page. It looks like in2nets are out of business and as a result no file can be found. Pls help and thank you in advance.
Blake745 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-10-2012, 02:38 PM
Newbie
 
davidfeldm's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: los angeles
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
did you ever get you ra net 120 to work. I did the same thing.

David Feldman
davidfeldm is offline  
Reply Home Automation

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off