Lutron Homeworks Illumination Please Help - AVS Forum
Forum Jump: 
 1Likes
  • 1 Post By JPFXT03
 
Thread Tools
post #1 of 7 Old 08-17-2012, 04:22 AM - Thread Starter
Newbie
 
JPFXT03's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Hi,
I have a Lutron Homeworks System, but the local dealer has disappeared and don't have any other dealers in my area.
I am a software programmer so have experience doing this sort of thing with other systems and devices. Does
any one know where I can get the latest version of the software? So I can get the rest of my house working.

Thanks,
Daniel..
JPFXT03 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 08-17-2012, 06:52 AM
Super Moderator
 
markrubin's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Jersey Shore
Posts: 22,799
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 72 Post(s)
Liked: 330
the software is for dealers only

Lutron is very helpful in a situation like this: suggest you call tech support at 1 800 523 9466
markrubin is online now  
post #3 of 7 Old 08-17-2012, 07:29 AM
AVS Special Member
 
Neurorad's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Give a monkey a brain...
Posts: 5,071
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 79
+1, call Lutron first

PM herdfan, ask him for some tips

Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense. -Buddha

Give a monkey a brain and he'll swear he's the center of the universe. -Fishbone
Neurorad is offline  
post #4 of 7 Old 01-21-2013, 01:49 AM - Thread Starter
Newbie
 
JPFXT03's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Thankyou everybody for your help, I have finally managed to get my hands on a copy of the Homeworks Illumination Software.
What is the latest version? The version I have is 1.62.
ronin10 likes this.
JPFXT03 is offline  
post #5 of 7 Old 01-21-2013, 09:44 AM
Newbie
 
Equram's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
No , the latest it.is. 1.64
Equram is offline  
post #6 of 7 Old 01-21-2013, 10:39 AM - Thread Starter
Newbie
 
JPFXT03's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Thanks, looks like the install must of been done with 1.64, as they had started setting up the Home+ App. Does anyone know where I can get 1.64?
JPFXT03 is offline  
post #7 of 7 Old 01-23-2013, 08:10 PM
Newbie
 
tyburger's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Call Lutron's tech support - they' should be able to help you out if you identify yourself as a homeowner without access to a local dealer.
tyburger is offline  
Reply Home Automation

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off