LiteTouch 5000LC - How to change programming for buttons? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 01-19-2013, 12:48 PM - Thread Starter
Newbie
 
Millsey2's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hoping some one can help. Just purchased a house with LiteTouch 5000LC lighting system in it. We want to change how some of the buttons work and add a light to a blank button. How do we get the software programming to do this? The Electrician who installed the system is no longer living in the area and has disappeared. The electricians that did some other work in the house, have no clue how the lighting system works. I don't want to have to call an electrician everytime we want to change or add something. Does Savant have software available to residential owners to control their systems? Also, does Savant have an app for Android phones to control the lights?
Thanks in advance!!
Millsey2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-29-2013, 11:58 PM
Newbie
 
JB-ZR1's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have the same problem. I found a guys name who was with LiteTouch and responsible for my area (PA region) and have left him 6 messages and 3 e-mails over the last three months explaining the situation. No reply. I also then went through their website (Savant's) via the form they have on it to request to be contacted and received no response. I'd be fine spending a few bucks to upgrade our system to the current rev and add some additional functionality, so its not like it wouldn't be worth a return phone call from them.

I have light programming that needs to change and I cannot seem to find anyone who can support the system. I spoken to several electricians who all refused to help. I also called a well respected, high-end home audio/video firm in our area who came out to look at it and recommended replacing everything with whatever they were selling.

I don't want to get ripped off, but I do need some basic help.
JB-ZR1 is offline  
Old 12-16-2013, 08:24 PM
Newbie
 
WaveAudio's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello,

My company has been a LiteTouch/Savant dealer since 1999, and would be able to help If you still need assistance with this request. Feel free to contact me via email, savant@waveaudio.net

Joe
WaveAudio is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off