Harmony 1100 and Lutron RadioRA 2 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 03-22-2013, 08:36 PM - Thread Starter
Senior Member
 
BRAISKI's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: CANADA
Posts: 412
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 12
I have the Harmony 1100 and now planning to have a full Lutron RadioRA 2 setup in my living room. But it seems that you need to beat around the bushes to get the 1100 to work with RadioRA 2. Does anyone here have this set up?

Denon 2809CI
C: Def Tech - CLR2002
F: Def Tech - BP2002TL
S: Def Tech - BP1.2X
SB: Def Tech - PM400
Sub: Still looking
BRAISKI is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 03-23-2013, 04:16 AM
Member
 
mystikjoe's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 149
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I replaced to logitech 1100s after switching to radiora2 and roomie remote! Made them seem like dinosaurs. I use iPads and iPhones for a much better user experience.
mystikjoe is offline  
post #3 of 6 Old 03-23-2013, 04:35 AM - Thread Starter
Senior Member
 
BRAISKI's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: CANADA
Posts: 412
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 12
Thats really too bad, it seems that Logitech didn't want to license the technology with Lutron. I don't use Apple products so I'm looking for other options. Maybe if Logitech will have the "1200" might be better.

Denon 2809CI
C: Def Tech - CLR2002
F: Def Tech - BP2002TL
S: Def Tech - BP1.2X
SB: Def Tech - PM400
Sub: Still looking
BRAISKI is offline  
post #4 of 6 Old 03-23-2013, 07:07 AM
Member
 
mystikjoe's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 149
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I've been a Logitech user for years. the 890 then the 1000 (zwave first attempt for light control for me) then 2 1100's. I feel like they are greatly overpriced for what you get. pick up a used ipad mini for 250-300 vs 300 for and 1100? that's without the rf repeater which will set you back another 100. I really feel like i'm set back 10 years when using the 1100 vs the ipad after using it for years and about 3 months with roomie remote on my ipad.
mystikjoe is offline  
post #5 of 6 Old 04-12-2013, 05:31 AM
Newbie
 
dctheaters's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Round Rock, TX
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So which would you guys say is the better app for the lighting control and everything else? Roomie remote, RTI Panel, or the Lutron app?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

"Electronics should be simple; on, off, up, and down."
dctheaters is offline  
post #6 of 6 Old 04-12-2013, 08:19 AM
Member
 
mystikjoe's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 149
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
i personally use both the roomie and the lutron app. as far as integration with the lutron app i have control of my lights, hvac, and garge doors. i have the radiora2 setup integrated in my roomie commands. if i launch watch directv i made custom buttons to turn lights on and off and dim them from the onscreen directv remote. i have no experience with the rti but i can say i'm very satisified with the roomie software and the lutron.
mystikjoe is offline  
Reply Home Automation

Tags
Harmony 1100 Remcontrol

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off