Iris Single Switch - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-15-2014, 07:35 PM - Thread Starter
Newbie
 
calyx76's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

I bought a switch to control my outside porch light and there was a basic switch with two black wires on the back. So on the iris switch i put the ground to ground and black to neutral and the black wire to line and this is the only way to make the blue led light up and i can hear it click on but no juice to the porch light???  Do i need to jump something? 

calyx76 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-16-2014, 10:42 AM
Senior Member
 
az1324's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 380
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 23 Post(s)
Liked: 21
Two black wires on the original switch, two black terminals on the iris switch, correct? If it doesn't work one way then swap them around. Neutral should only be connected to the white neutral terminal if your switch has one.
az1324 is offline  
Reply Home Automation

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off