Zune HD dock and TV out out issues - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-11-2012, 04:04 AM - Thread Starter
Member
 
svtfast's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 79
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I havent used my zune in months but today I tried to use it. Denon told me that a firmware was available so I tried to update it but the reciever hanged on authentication.

For some reason, either the dock is passing signal to the reciever or my 32gb Zune HD doesnt like TV out. I reset the TV out to HDMI auto and I powered off my zune then I restarted it. Nothing works.

What could be the issue?

Newbie to all of this.
svtfast is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-11-2012, 04:51 AM - Thread Starter
Member
 
svtfast's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 79
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Well the problem isnt the Zune or the dock. I pulled the HMDI cable from the receiver and plugged it into my TV. It works fine.

Must be an issue with the reciever. Denon 3312CI. Ports not active? (Game 2 is the connection for my zune).

Newbie to all of this.
svtfast is offline  
Reply Portable A/V

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off