LC 32D43U Wii Component Cable Problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 08-11-2008, 07:30 PM - Thread Starter
Newbie
 
boldfacelies's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My component cables are giving me a very bright white screen that makes it impossible to read. The composite cables are horrible as well. I'm wondering if it could be the cables or the tv. I've tried to change settings but even turning brightness and backlight down to the lowest possible settings I was unable to read anything clearly -- as horrible as it would have been.

Clearly Component cables are not designed to be this way. Is there such thing as bad cables? Should I buy new ones? I did get them on Amazon for around $5.

Thanks for any advice.
boldfacelies is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-18-2008, 11:13 PM - Thread Starter
Newbie
 
boldfacelies's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Update:

Tried with different component cables, still didn't work.

Tried with original composite cables, looks the same as with component.

What's going on? Anyone else have this much trouble with a Widescreen Sharp and Wii??
boldfacelies is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off