Firmware Hack And Firmware updates LG LH/LF Series - Page 24 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #691 of 717 Old 05-20-2013, 05:56 AM
Newbie
 
rokibalboa's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I flashed Firmware 3.32 (downloaded it from the official site) on my LG 42PJ350. After update I put lg mode lgmod_10610.epk. After that TV got reset, picture appeared for a moment and than the screen went dark. Now the TV is like dead, not responsing on the Remote Control. If i connect the power cabel it makes 2 times "klick - klick", red LED goes on for a moment and picture is just dark gray.
Tried to connect with serial cable rs232, did everything read on the forum, but nothing happend while I was pressing ESC, no boot mode. What is the problem? Is the u boot locked or am I doing something wrong… if it’s locked, is it possible to unlock it? mad.gif
rokibalboa is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #692 of 717 Old 06-30-2013, 04:51 AM
Newbie
 
stavros211's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
hi i have problem with my lg tv 42pg3000 and update. i can't update.i can't find the firmware
for my tv.can anyone send me?
stavros211 is offline  
post #693 of 717 Old 10-01-2013, 12:23 PM
Newbie
 
simnov's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

I have 42LM615S is there any good custom firmware .

simnov is offline  
post #694 of 717 Old 11-18-2013, 01:55 PM
Member
 
trx250r87's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 81
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 13
I have an LG 47LH30-UA that I can access with serial connection but cannot get it to turn on. I get the "mstart #" prompt and can attempt to load various (random LG) firmwares using the "loadz rootfs" command then sending firmware file with HyperTerminal. The file seems to load but still does not work. If someone could email me the original firmware (epk file) or point me to where I can find it, I would greatly appreciate it!

trx250r87@aol.com

Eric
trx250r87 is offline  
post #695 of 717 Old 12-03-2013, 09:44 PM
Newbie
 
Andrea D's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

3.15 is offline. Can someone please re-upload it?

Andrea D is offline  
post #696 of 717 Old 12-06-2013, 04:16 PM
Newbie
 
Dudarew Jacek's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by essiphone View Post


I made this mistake also now tv will not start! How do I upload the 3.75 firmware again with rs232 port via terminal. Or is ther a quicker way .. Tv model is 26LH2000

Thanks in advance

 

 

Quote:
Originally Posted by xXFlipXx View Post

VANTWP, i finally could maked it work, the lcd brought a 3.40 version installed, i have to use the 7 times Fav button method to downgrade to 3.15 and usb unlocked.
My question now is, it's possible that i could upgrade to the last firmeware or 3.15 just be fine?
Where i could get the lastest version?
Thanks,
Flip
Dudarew Jacek is offline  
post #697 of 717 Old 02-17-2014, 09:15 AM
Newbie
 
pstoev's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10

Is there a custom firmware for LG 42LM615S, that can add DTS support?

pstoev is offline  
post #698 of 717 Old 07-30-2014, 12:55 PM
Newbie
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
guide

Hi all,
I've got a LH200H, and when I watch the TV the guide is empty (only shows the name of the TV channels).. Is it any software update what gives me a "normal" guide?

thanks,


khm, I found it, sorry.. it was in the user manual..of course..

Last edited by Bobeek; 07-30-2014 at 03:45 PM.
Bobeek is offline  
post #699 of 717 Old 09-02-2014, 06:34 PM
Newbie
 
numberonekiwi's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by pstoev View Post
Is there a custom firmware for LG 42LM615S, that can add DTS support?
Hi not sure what country you live in but I have 60LM6450 and DTS is no problem but good luck getting the NZ firmware to load if you can let me know I want to downgrade my firmware to an earlier version as flash videos no longer work but need to know how to force the downgrade with USB
numberonekiwi is offline  
post #700 of 717 Old 09-03-2014, 12:36 AM
Newbie
 
pstoev's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by numberonekiwi View Post
Hi not sure what country you live in but I have 60LM6450 and DTS is no problem but good luck getting the NZ firmware to load if you can let me know I want to downgrade my firmware to an earlier version as flash videos no longer work but need to know how to force the downgrade with USB
Hello, i live in Bulgaria.
pstoev is offline  
post #701 of 717 Old 01-01-2015, 08:43 AM
Newbie
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 0
Sorry for posting on an older thread but does anyone have the 3.15 Firmware?

I have looked around online and can't find it. I'd be grateful if any has it and wants to share or does anyone know where I can get it?


Thank you.
DrewGzy is offline  
post #702 of 717 Old 01-01-2015, 11:24 AM
AVS Special Member
 
Otto Pylot's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: San Jose, CA
Posts: 9,441
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 867 Post(s)
Liked: 539
Quote:
Originally Posted by DrewGzy View Post
Sorry for posting on an older thread but does anyone have the 3.15 Firmware?

I have looked around online and can't find it. I'd be grateful if any has it and wants to share or does anyone know where I can get it?


Thank you.
LG firmware updates are model and sometimes region specific. Was 3.15 originally intended for your model? Attempting to update the firmware with a version that wasn't intended for your model/region of LG can have some bad effects. Read the article below VERY carefully.

http://openlgtv.org.ru/wiki/index.ph...2009_LH_series
Otto Pylot is online now  
post #703 of 717 Old 01-02-2015, 01:56 AM
Newbie
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Otto Pylot View Post
LG firmware updates are model and sometimes region specific. Was 3.15 originally intended for your model? Attempting to update the firmware with a version that wasn't intended for your model/region of LG can have some bad effects. Read the article below VERY carefully.
Sorry, I probably should elaborate.

I have a European 47LH3000 currently on 3.55. I have read through the Wiki and I believe I am good to go (except for the actual firmware).

I'm open to any suggestions and I appreciate the advice.
DrewGzy is offline  
post #704 of 717 Old 01-02-2015, 08:54 AM
AVS Special Member
 
Otto Pylot's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: San Jose, CA
Posts: 9,441
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 867 Post(s)
Liked: 539
European models are obviously different from North American models so if the article doesn't specifically list your model and build, then I don't know. Just out of curiosity, why do you want to go from 3.55 to 3.15?
Otto Pylot is online now  
post #705 of 717 Old 01-02-2015, 09:40 AM
Newbie
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Otto Pylot View Post
European models are obviously different from North American models so if the article doesn't specifically list your model and build, then I don't know. Just out of curiosity, why do you want to go from 3.55 to 3.15?
Yes, the Wiki article specifically lists my model. I am trying to get 3.15 so that I can "unlock" the USB movie function.
DrewGzy is offline  
post #706 of 717 Old 01-02-2015, 11:50 AM
AVS Special Member
 
Otto Pylot's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: San Jose, CA
Posts: 9,441
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 867 Post(s)
Liked: 539
I didn't go thru the entire article but I thought there was a link to 3.15. If not I don't know where to find it. It may have been pulled.
Otto Pylot is online now  
post #707 of 717 Old 01-02-2015, 11:55 AM
Newbie
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Otto Pylot View Post
I didn't go thru the entire article but I thought there was a link to 3.15. If not I don't know where to find it. It may have been pulled.
There are two links on the article for the download but both links do not work (file is missing). Hence, I am back to my original question: Does anyone have the 3.15 firmware that they would be kind enough to share with me?
DrewGzy is offline  
post #708 of 717 Old 08-25-2015, 11:11 AM
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 0
I have it but i can't add a link to the message. If someone want it i can send him the link in private message
steve84510 is offline  
post #709 of 717 Old 08-25-2015, 02:25 PM
Newbie
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by steve84510 View Post
I have it but i can't add a link to the message. If someone want it i can send him the link in private message
You Rock!!

PM Sent...
DrewGzy is offline  
post #710 of 717 Old 12-13-2015, 02:11 AM
Newbie
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by gigipresh View Post
You can try to put 3.55 on a stick, insert into the USB and try to start the TV. Maybe you have luck. Why did you try 3.40 and not the 3.55?
have a tv lg m1994d-pz not picture digital channel
georgas77 is offline  
post #711 of 717 Old 12-13-2015, 02:12 AM
Newbie
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by DrewGzy View Post
You Rock!!

PM Sent...
have a tv lg m1994d-pz not picture digital channel
georgas77 is offline  
post #712 of 717 Old 12-13-2015, 02:25 AM
Newbie
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by gigipresh View Post
You can try to put 3.55 on a stick, insert into the USB and try to start the TV. Maybe you have luck. Why did you try 3.40 and not the 3.55?
have a tv lg m1994d-pz not picture digital channel
georgas77 is offline  
post #713 of 717 Old 12-13-2015, 02:26 AM
Newbie
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
have a tv lg m1994d-pz not picture digital channel
georgas77 is offline  
post #714 of 717 Old 12-13-2015, 02:34 AM
Newbie
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
any new firmware
georgas77 is offline  
post #715 of 717 Old 12-13-2015, 02:42 AM
Newbie
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Devil-Strike View Post
I dont know if this is allowed here(otherwise remove it)<br><br>
This Thread is for Enable the usb port to watch mkv and xvid HD.<br><br><b><span style="color:#FF0000;">Be Aware this hack/trick is on your own risk and only for europe LH/LF and some LU models only.</span></b><br><br>
Press menu on remote and go to options but don't press ok, now press 7 times on the fav button now a screen apears with Software update (Expert) download version v03.15.00(not needed if you already have v3.15) and put it on a usb stick now the TV will see the file press ok and it wil downgrade or upgrade to v03.15.00.<br><br>
Now The Service menu works again.<br>
To acces Servicemenu press ok + ok for 5sec and a pw screen apears pw=0000(this you need to enable usb and xvid-mkv playback), go to option number 3 and set jpeg,mp3 to 1 and divx/xvid to HD.<br><br>
For in-start (servicemenu)use the menu + menu buttons also 5sec and a pw screen apears pw=0000, Real servicemenu dont use this.<br><br>
So here is now mkv and xvid enabled on my 37LF2500<br><br>
Firmware Updates:<br><br>
V3.15 <a href="http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.15.zip" target="_blank">http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.15.zip</a><br>
Changelog:<br>
1. Add Divx information in Simple Manual in LH5000<br>
2. After downloading bar-code, EDID checksum was changed - Fixed EDID<br>
3. If there is movement for LCN, LCN changed automatically - Auto/Manual Tuning Duplicate<br><br>
V3.37 <a href="http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.37.zip" target="_blank">http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.37.zip</a><br>
Changelog:<br>
1. S/W Upd for MP 1'st of 42/47LH9000, 32/37/42/47SL8000, 42LF2510, 32LF5100 IF there are some Ass'y already worked with previous version , those thing should be reworked at LGEWR<br><br>
V3.40 <a href="http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.40.rar" target="_blank">http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.40.rar</a><br>
Changelog:<br>
1. Nand Flash S/W Update V3.40.00 for all GP DVB EU Model Series as running change.<br>
2. Standarization of S/W vrsion.<br>
3. Field Claim from Austria - Channel map disappearance issu<br><br>
V3.55 <a href="http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.55.zip" target="_blank">http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.55.zip</a> Mirror: <a href="http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.55.zip" target="_blank">http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.55.zip</a><br>
Changelog:<br>
1. Spain CI issue<br>
2. HDMI tact time reduction<br>
3. Germany Mux Skip issue<br><br>
V3.63 <a href="http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.63.zip" target="_blank">http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.63.zip</a> Mirror: <a href="http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.63.zip" target="_blank">http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.63.zip</a><br>
Changelog:<br>
1. S/W willl solve language problem in LGEBN<br>
2. Update Nand Flash of GP EU All model as running change.<br><br>
V3.65 <a href="http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.65.zip" target="_blank">http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.65.zip</a> Mirror: <a href="http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.65.zip" target="_blank">http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.65.zip</a><br>
Changelog:<br>
1. Spain TDT Certification: Audio descriptor GLG Multilan notation for incident response should not apply. Russia- error response string<br>
2. No signal problems during connecting CI CAM<br>
3. Tuner PLL IC Device ID detect change<br>
4. ATV problems HP improvement in the input<br><br>
v3.66 <a href="http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.66.zip" target="_blank">http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.66.zip</a> Mirror: <a href="http://devil-strike.square7.ch/LG_Firmware/LG_DTV_v3.66.zip" target="_blank">http://devil-strike.square7.ch/LG_Fi..._DTV_v3.66.zip</a><br>
Changelog:<br>
1. When some specific JPEG photo is dispayed via USB , TV cannot display normal image due to NR(noise reduction)'s function error.<br><br>
v3.67 <a href="http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.67.zip" target="_blank">http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.67.zip</a> Mirror: <a href="http://devil-strike.square7.ch/LG_Firmware/LG_DTV_v3.67.zip" target="_blank">http://devil-strike.square7.ch/LG_Fi..._DTV_v3.67.zip</a><br>
Changelog:<br>
Updating Nand Flash of GP EU All model as running change YES<br>
1. Under Russia specific CAM envirnment , when channel change ,TV state goes to NO-SIGNAL<br>
2. Add Slovenia certification LOGO in E-streamer<br>
3. When input change to USB photo , NR did not change with previous NR data<br>
4. Passwd changed from 0000 to 0413 entering to service menu<br>
5. Under USB photo data envirnment , some JPEG pattern did not printed. ? RSVOC<br>
6. Under NVM uninitialized envirnment(only first power on) , during AC power on TV set getting LatchUP and reset. But after reset , it?s OK.<br><br>
v3.68, Found on ld320 models builded in sep 2010, but need epk file(not found yet)<br><br><br><b>On v3.66 Firmware, the password of the service menu's are changed fron 0000 to 0413.</b><br><br><b><span style="color:#FF0000;">Firmware only for this models listed below, dont flash it if your tv is not listed.</span></b><br>
32LF2500 37LF2500 42LF2500<br>
19LH2000 22LH2000 26LH2000 32LH2000 37LH2000 42LH2000<br>
32LH3000 37LH3000 42LH3000 47LH3000<br>
32LH4000 37LH4000 42LH4000 47LH4000<br>
32LH5000 37LH5000 42LH5000 47LH5000<br>
32LH7000 37LH7000 42LH7000 47LH7000<br>
19LU4000 22LU4000 26LU4000<br>
19LU5000 22LU5000 26LU5000<br><br><span style="color:#FF0000;">Dont flash it on CANADA/USA/ASIA/AUSTRALION TV SETS</span><br><br>
Wiki: lgusb.wikispaces.com<br><br>
Remote codes:<br>
Compatible LG TV :<br>
32LF2500 37LF2500 42LF2500<br>
19LH2000 22LH2000 26LH2000 32LH2000 37LH2000 42LH2000 32LH3000 37LH3000 42LH3000 47LH3000 32LH4000 37LH4000 42LH4000 47LH4000<br>
32LH5000 37LH5000 42LH5000 47LH5000 32LH7000 37LH7000 42LH7000 47LH7000<br>
19LU4000 22LU4000 26LU4000 19LU5000 22LU5000 26LU5000<br><br>
« EZ Adjust » compatible remotes :<br>
Tevion MD 81302 - Code 0119 - press EPG<br>
Philips SRU7140 - Code 0119 - press INFO<br>
Thomson ROC2407 - Code 0119 - press [SETUP] then [--/-]<br>
Total Control 8 in 1 - Code 0119 - press [SETUP] then [--/-]<br>
SilverCrest DT33137 (URC101) - Code 0119 - press [SETUP] then [--/-]<br>
Philips Pronto RU950 or TSU3000 - 900A 006D 0000 0001 04FB FF00 - Code 255 = "EZ Adjust"<br><br>
RCA universal remote :<br>
RCA RCR3273N RCR3283N RCR412SN RCR412BN RCR4383N RCR4258N RCR4358N RCR4373N RCR4383N RCR461 RCR612N RCR473N RCR812N RCR815N<br>
code to program : 11265<br>
Press the GUIDE button<br><br>
Meliconi Fully 8 ou GumBody : Program LG xxLF/LH/LUxxxx = 98000142164260<br>
Program code EZ menu ADJUST = 255.<br>
Instructions to program remotes :<br>
<a href="http://cme.it/meli2/help1.php?idm=fr&amp;mtm=a8" target="_blank">cme.it/meli2/help1.php?idm=fr&amp;mtm=a8</a><br>
<a href="http://cme.it/meli2/help13.php?idm=fr&amp;mtm=c1" target="_blank">cme.it/meli2/help13.php?idm=fr&amp;mtm=c1</a><br>
1°) Press 5 seconds on "TV" (red light blinks) : insert cod 98000142164260<br>
2°) Press 3 seconds on "TV" + "OK" and enter code 255<br><br>
Logitech Harmony 555 :<br>
- Add LG TV in Harmony remote configuration<br>
- Connect to Logitech Harmony website with Login/Password : http:// members.harmonyremote.com<br>
- Go to : http:// <a href="http://members.harmonyremote.com/EasyZapper/Infrared/ShowInf%C2%ACrared.asp" target="_blank">members.harmonyremote.com/EasyZapper/Infrared/ShowInf¬rared.asp</a><br>
- Click on "Manual &gt;"<br>
- In "Data Value" zone, copy/paste this Philips Pronto code :<br>
0000 006d 0022 0002 0157 00ac 0015 0016 0015 0016 0015 0041 0015 0016 0015 0016 0015 0016 0015 0016 0015 0016 0015 0041 0015 0041 0015 0016 0015 0041 0015 0041 0015 0041 0015 0041 0015 0041 0015 0041 0015 0041 0015 0041 0015 0041 0015 0041 0015 0041 0015 0041 0015 0041 0015 0016 0015 0016 0015 0016 0015 0016 0015 0016 0015 0016 0015 0016 0015 0016 0015 0689 0157 0056 0015 0e94<br><br>
- Click on "Process &gt;" : message "Converted from Pronto format successfully!"<br>
- Click on "Next &gt;"<br>
- Click on "Select an active device"<br>
- Choose device for your LG "TV"<br>
- Enter command name "EZ Adjust", for example<br>
- Click on "Add &gt;"<br>
In remote software, you can now assign command "EZ Adjust" to any button.<br><br>
Thnx Ptit_Philou.
any help have a lg m1994d-pz and have problem hd digital channel any new firmware
georgas77 is offline  
post #716 of 717 Old 12-13-2015, 03:43 AM - Thread Starter
Member
 
Devil-Strike's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 51
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
What do you think? no offcourse there is no new firmware anymore, this model is from 2008 and end of life, so just buy new tv/monitor.
Devil-Strike is offline  
post #717 of 717 Old 12-13-2015, 01:00 PM
AVS Special Member
 
Otto Pylot's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: San Jose, CA
Posts: 9,441
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 867 Post(s)
Liked: 539
georgas77 - as was mentioned, you have a very old, outdated tv so there is nothing you can do. The quote you referenced was a Service Menu hack that while it worked for some, others bricked their tv's because of firmware/board(s) versions were different as well as region.
Otto Pylot is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
Lg 47lh90 , Lg 55lh40 55 Inch Lcd Hdtv , Lg 42 Lh40 42 Inch Lcd Hdtv , Lg 47lh40 47 Inch 1080p 120 Hz Lcd Hdtv Gloss Black , Lg 42lh50 42 Inch 1080p 120 Hz Broadband Lcd Hdtv Gloss Black , Lg 32lh30 32 Inch 1080p Lcd Hdtv Gloss Black , Lg 32lh20 32 Inch 720p Lcd Hdtv Gloss Black
Gear in this thread



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off