Problem with LG 37LF66 - flashing screen ! - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 10 Old 12-25-2009, 12:35 PM - Thread Starter
Newbie
 
rudy691's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi guys.

I have a problem with LG 37LF66 - it started about a week ago, but its getting worse. They're black lines flashing, starting in the right down corner and sometimes going over whole screen recently. I think it only happens when telly is getting warm. I've recorded it with my mobile and put it on youtube to show you what I mean:


YouTube - V241209_23.28.3gp

YouTube - V241209_21.36.3gp


Any help would be appreciated !

Thx
rudy691 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 Old 12-25-2009, 01:09 PM - Thread Starter
Newbie
 
rudy691's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
made another video today, you can see clearly what im talking about now.

http://www.youtube.com/watch?v=Uz1TfNAwsFg

would appreciate some help !
rudy691 is offline  
post #3 of 10 Old 12-25-2009, 03:01 PM
AVS Special Member
 
Servicetech571's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4,691
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Possible loose LVDS cable or Panel.
Servicetech571 is offline  
post #4 of 10 Old 12-26-2009, 12:49 AM - Thread Starter
Newbie
 
rudy691's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
how can I be sure of that ?

i think its only happening when TV is getting warm.
rudy691 is offline  
post #5 of 10 Old 12-26-2009, 06:41 AM - Thread Starter
Newbie
 
rudy691's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
anybody ?
rudy691 is offline  
post #6 of 10 Old 12-26-2009, 10:02 AM
AVS Special Member
 
Servicetech571's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4,691
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Try unhooking the LVDS cable (wire from panel to main) and cleaning the oxidation off the connectors. If thats doesn't fix it you're probably looking at a panel.
Servicetech571 is offline  
post #7 of 10 Old 12-26-2009, 12:19 PM - Thread Starter
Newbie
 
rudy691's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
sorry for being a noob, but where is that wire exactly ? ive took it apart today, is it that piece of tape with connector right in the middle of the screen ? and how do you clean it ?

Thanks
rudy691 is offline  
post #8 of 10 Old 12-28-2009, 08:00 AM - Thread Starter
Newbie
 
rudy691's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
any ideas ?
rudy691 is offline  
post #9 of 10 Old 01-02-2010, 03:26 PM - Thread Starter
Newbie
 
rudy691's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
anybody ?
rudy691 is offline  
post #10 of 10 Old 04-27-2014, 11:09 AM
Newbie
 
weemh003's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

This is a caps problem on mainboard.

replace:

  • C901
  • C954
  • C533
  • C970
  • C975
  • C915
weemh003 is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off