Cannot play AVI files on Vizio SV320XVT - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 03-02-2010, 11:37 AM - Thread Starter
Member
 
shikarum's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Maryland
Posts: 61
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I plugged in a USB stick and tried to play the video files, but it said that the video codec was not supported, however it is an AVI file which is supposed to work.

I have tried several files and none of them work.

I'm a newbie and I don't know what the heck I'm talking about.
shikarum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-02-2010, 04:41 PM
AVS Addicted Member
 
walford's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Orange County, CA
Posts: 16,789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
The USB port on my SV550XVT is only used for service updates and the user manual states not to try and use it for anything else. What is the label on the USB port on your SV320XVT? Are you sure you have a SV320XVT and not a SV321XVT?
walford is offline  
post #3 of 3 Old 03-03-2010, 07:43 AM
AVS Special Member
 
sitlet's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,590
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 19
avi is just the container for the video file. that container can use many different codecs to encode the video. its likely that codec isnt recognized. download MediaInfo (it's free) and that will tell you what codec its using.
sitlet is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off