Green Tint across all connections (pics) - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 08-27-2010, 10:59 AM - Thread Starter
Newbie
 
TheGM10's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Vizio 32" LCD. The TV is functional, although everything appears green on the screen. It is not a connection problem, as the issue translates across multiple inputs. Pictures of two different inputs (one a cable input and the other a computer, although it does the green thing across all of the inputs) are attached below.





Thanks!
TheGM10 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 08-28-2010, 02:54 PM - Thread Starter
Newbie
 
TheGM10's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone?
TheGM10 is offline  
post #3 of 6 Old 08-28-2010, 04:38 PM
AVS Special Member
 
BoilerJim's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Indianapolis, IN
Posts: 6,170
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 82
It would REALLY be nice to have more information... what model of VIZIO is it, how old, how long has it been doing this, is it intermittant or all of the time, etc., etc.
BoilerJim is offline  
post #4 of 6 Old 08-28-2010, 05:24 PM
AVS Special Member
 
gagit811's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,096
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
you are in the matrix. I couldn't tell you whats up, have you checked your tint color settings?
gagit811 is offline  
post #5 of 6 Old 08-28-2010, 06:41 PM
AVS Special Member
 
westa6969's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: From Michigan now Retired to Naples, FL
Posts: 6,802
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 59 Post(s)
Liked: 124
I've had this happen in the past and here is one cause.

I've had this occur in the past and it was caused by the RED Component not being seated properly and without the RED of the RGB you get an all green tint with the RGB Component. It happened with my Xbox Component and I played a new game and thought it just had a Green tint until I observed blood wasn't even red and I had no RED = Green Tint.

Reseat your connections firmly --- Are you using HDMI or Component?

Does your panel remote have a factory reset?

Does the event replicate if you change out with different functional source connections?

What colors are missing?

Samsung 65F8000, 60D8000, 40HU6350, Panasonic 50E60 LCD's
westa6969 is online now  
post #6 of 6 Old 08-29-2010, 12:36 AM
AVS Special Member
 
Extreme_Boky's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,130
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
If it happens across all inputs -> replace AV processor board.

Good luck.

Boky
Extreme_Boky is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off