Official Sony Internet TV (NSX-DDGT1) Thread - Page 2 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #31 of 39 Old 04-07-2012, 08:55 PM
Senior Member
 
shibez's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Rochester, NY(Greece)
Posts: 353
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
i plugged in the cnet settings....havent used the tv with a bluray yet just OTA HD and Standard Cable. basically same settings with a few tweaks sometimes i use warm 1.

Picture Mode Cinema
--Detailed settings sub-menu
Backlight: 5
Picture: 71
Brightness: 57
Color: 58
Hue: 0
Color Temperature: Warm 2
Sharpness: 0
Noise Reduction: Auto(because im not using a cable box)
MPEG Noise Reduction: Off
CineMotion: Auto

--Advanced settings
Black Corrector: Off
Adv. Contrast Enhancer: Low
Gamma: -1
Live Color: Off

--White Balance
R-Gain: 0
G-Gain: 0
B-Gain: -19
R-Bias: 0
G-Bias: 0
B-Bias: 2

--Screen adjustments sub-menu--
Wide Mode: Full
Auto Wide: Off
4:3 Default: Off [grayed out]
Display Area:
Auto setting: un-checked
Manual setting: Full pixel
Screen position: [grayed out]
Vertical size: [grayed out]

check my about me to see my HT gear

http://www.avsforum.com/avs-vb/member.php?u=7747546
shibez is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 39 Old 04-08-2012, 11:33 AM
AVS Addicted Member
 
walford's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Orange County, CA
Posts: 16,789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Your local HD stations available OTA should also be avalable with your standard cable since it is your TV tuner that determines what unencrypted HD channels you can tune.
If a HD LCD/LED TV does not list the refresh rate as 120Hz, or 240Hz in the specs then it is 60Hz in North America.
walford is offline  
post #33 of 39 Old 04-11-2012, 07:48 PM
Senior Member
 
shibez's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Rochester, NY(Greece)
Posts: 353
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I am pleased with these settings...FANTASTIC on HD and even good on SD content


Picture Mode Cinema
--Detailed settings sub-menu
Backlight: 10
Picture: 77
Brightness: 53
Color: 50
Hue: 0
Color Temperature: Warm 2
Sharpness: 5
Noise Reduction: Auto(because im not using a cable box) Off for bluray and dig cable/sat
MPEG Noise Reduction: Off
CineMotion: Auto

--Advanced settings
Black Corrector: Off
Adv. Contrast Enhancer: Low
Gamma: -1
Live Color: Off

--White Balance
R-Gain: 0
G-Gain: 0
B-Gain: -19
R-Bias: 0
G-Bias: 0
B-Bias: 3

--Screen adjustments sub-menu--
Wide Mode: Full
Auto Wide: Off
4:3 Default: Off [grayed out]
Display Area:
Auto setting: un-checked
Manual setting: Full pixel
Screen position: [grayed out]
Vertical size: [grayed out]

check my about me to see my HT gear

http://www.avsforum.com/avs-vb/member.php?u=7747546
shibez is offline  
post #34 of 39 Old 04-27-2012, 03:57 PM
Senior Member
 
badwilly's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Denver
Posts: 311
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Since the TV updated to the newest software it now won't update apps. When I go into Google Play and then My Apps. I have apps that need updating. I tell it to update and I get a message that "com.android.vending" has stopped unexpectedly. It forces me to select the "Force Stop" button. Same thing happens if I try to download an app. Any ideas? I have power failed the TV but no fix. I have the Sony 32" Google TV.

Cheers
Willy
badwilly is offline  
post #35 of 39 Old 05-03-2012, 07:04 PM
Senior Member
 
shibez's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Rochester, NY(Greece)
Posts: 353
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by badwilly View Post

Since the TV updated to the newest software it now won't update apps. When I go into Google Play and then My Apps. I have apps that need updating. I tell it to update and I get a message that "com.android.vending" has stopped unexpectedly. It forces me to select the "Force Stop" button. Same thing happens if I try to download an app. Any ideas? I have power failed the TV but no fix. I have the Sony 32" Google TV.

i would do a factory reset on the tv.

check my about me to see my HT gear

http://www.avsforum.com/avs-vb/member.php?u=7747546
shibez is offline  
post #36 of 39 Old 05-03-2012, 07:26 PM
AVS Addicted Member
 
walford's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Orange County, CA
Posts: 16,789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Did Sony automatically update the software on your TV.? If not are you sure that the update you applied applies to your TV's serial number since not all updates to a model apply to all serial numbers of the model.
walford is offline  
post #37 of 39 Old 05-04-2012, 03:15 PM
Senior Member
 
badwilly's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Denver
Posts: 311
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
The TV automatically one day said a update was available. I'm assuming it must be going to Sony for the update. Any idea how to do a factory reset?

Cheers
Willy
badwilly is offline  
post #38 of 39 Old 05-09-2012, 07:09 AM
Senior Member
 
shibez's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Rochester, NY(Greece)
Posts: 353
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by badwilly View Post

The TV automatically one day said a update was available. I'm assuming it must be going to Sony for the update. Any idea how to do a factory reset?

Goto settings then goto Privacy and safety then goto Factory reset.

check my about me to see my HT gear

http://www.avsforum.com/avs-vb/member.php?u=7747546
shibez is offline  
post #39 of 39 Old 09-26-2012, 10:21 AM
Senior Member
 
jimsfield's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: slc, ut
Posts: 319
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Does anyone know how to change the User Agent to Custom Agent? I found it in the menu but don't know how to enter the new code. I'm trying to change it so I can watch HULU.
jimsfield is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off