Official Samsung UNXXD8000 Owners' Thread - Page 269 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #8041 of 8440 Old 04-11-2012, 08:00 AM
Advanced Member
 
FBlack's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 638
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Anyone bought those very inexpensive Samsung 3D glasses for the 2011 D series TV's model #SSG-3050GB/ZA from Best Buy? (SKU: 3551973) Their price is soooo low priced compared to previous glasses. They get very mixed review on BB web site. They don't have any side shield so it looks like light can bleed through. What about using them with eyeglasses?
FBlack is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #8042 of 8440 Old 04-11-2012, 10:31 AM
Senior Member
 
prophetizer's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 288
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by FBlack View Post

Anyone bought those very inexpensive Samsung 3D glasses for the 2011 D series TV's model #SSG-3050GB/ZA from Best Buy? (SKU: 3551973) Their price is soooo low priced compared to previous glasses. They get very mixed review on BB web site. They don't have any side shield so it looks like light can bleed through. What about using them with eyeglasses?

my son has worn them with eye glasses, but i think it will depend on the kind of glasses u have, his are pretty small
prophetizer is offline  
post #8043 of 8440 Old 04-11-2012, 03:57 PM
Advanced Member
 
upstate-avfan-da's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Upstate NY
Posts: 625
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 19 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by FBlack View Post

Anyone bought those very inexpensive Samsung 3D glasses for the 2011 D series TV's model #SSG-3050GB/ZA from Best Buy? (SKU: 3551973) Their price is soooo low priced compared to previous glasses. They get very mixed review on BB web site. They don't have any side shield so it looks like light can bleed through. What about using them with eyeglasses?

I've had some people love them but mainly if you have glasses. I don't wear glasses and prefer the more streamlined profile of the ones that came with the TV.

Bit by the upgrade bug, limited by the WAF
upstate-avfan-da is offline  
post #8044 of 8440 Old 04-11-2012, 04:19 PM
Member
 
Superfluous's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Does anyone have their D8000 mounted with a "slim tilting mount?" If so, would you mind taking a quick photo? What are your thoughts on it?
Superfluous is offline  
post #8045 of 8440 Old 04-11-2012, 04:20 PM
AVS Special Member
 
gagit811's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,096
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by FBlack View Post

Anyone bought those very inexpensive Samsung 3D glasses for the 2011 D series TV's model #SSG-3050GB/ZA from Best Buy? (SKU: 3551973) Their price is soooo low priced compared to previous glasses. They get very mixed review on BB web site. They don't have any side shield so it looks like light can bleed through. What about using them with eyeglasses?

I have 2010 glasses and 4 pairs of 2011 glasses. Not sure of the model #, I have two rechargeable and two replaceable battery glasses. Overall they are both better then 2010 glasses for comfort, they both reflect glare from behind you. I recommend shutting blinds and curtains or use a hoodie as I have to block glare.
gagit811 is offline  
post #8046 of 8440 Old 04-13-2012, 03:34 AM
Newbie
 
ajseagles3's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by RenAPD View Post

I am using an old wrt54gl, so no wireless N for me. I never have any issues with speed.

This is what I'm trying to use, but the TV and/or router simply wants nothing to do with this relationship. Or TWC internet is rejecting the connection, which I highly doubt.

I literally have 15-20 other things in the house that connect through this router with ease, and this TV is the one damn thing that won't.
ajseagles3 is offline  
post #8047 of 8440 Old 04-13-2012, 03:49 AM
Senior Member
 
RollTide2011's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 401
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 27
Quote:
Originally Posted by ajseagles3 View Post


This is what I'm trying to use, but the TV and/or router simply wants nothing to do with this relationship. Or TWC internet is rejecting the connection, which I highly doubt.

I literally have 15-20 other things in the house that connect through this router with ease, and this TV is the one damn thing that won't.

What encryption are you using? I would suggest WPA2 wPSK. Also with that # of devices what is you speed?
RollTide2011 is offline  
post #8048 of 8440 Old 04-13-2012, 06:48 AM
Member
 
schj98's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 95
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
Well I must have gotten lucky my new UN65D8000 is not perfect but its close enough.

It has one very slight vertical band that is not visible on anything but a light solid grey screen.

No clouding, flashlighting or other brightness variation so I’m happy.

Panel is a G01.
schj98 is offline  
post #8049 of 8440 Old 04-13-2012, 08:04 AM
Member
 
Raskal311's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi All, I just received delivery of an UN55D8000 and was wondering if it was possible to watch 3D via the built in YouTube app.

Thanks in advance.
Raskal311 is offline  
post #8050 of 8440 Old 04-13-2012, 08:40 AM
Senior Member
 
TIME2PLAYDAGAME's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 282
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by Raskal311 View Post

Hi All, I just received delivery of an UN55D8000 and was wondering if it was possible to watch 3D via the built in YouTube app.

Thanks in advance.

Sort of...It's random 3D clips that you can skip through.(100 +). Just open Youtube and scroll down to featured, you'll see 3D vidz on the right.
TIME2PLAYDAGAME is offline  
post #8051 of 8440 Old 04-13-2012, 09:12 AM
Member
 
Raskal311's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by TIME2PLAYDAGAME View Post

Sort of...It's random 3D clips that you can skip through.(100 +). Just open Youtube and scroll down to featured, you'll see 3D vidz on the right.

I tried a few 3d content yesturday and the pictures were split side by side with no 3D.
Raskal311 is offline  
post #8052 of 8440 Old 04-13-2012, 11:12 AM
Newbie
 
ajseagles3's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by RollTide2011 View Post

What encryption are you using? I would suggest WPA2 wPSK. Also with that # of devices what is you speed?

Yes, using WPA2PSK (AES). Speed is actually pretty darn good - it's not like all the devices are active all the time.

Things that are connected the most often...
4 laptops (2 personal, 2 work)
DirecTV whole-house system - 3 receivers/3 IP addresses
2 iPhones and 1 iPad
NAS
IP phone (MagicJack)
ajseagles3 is offline  
post #8053 of 8440 Old 04-13-2012, 12:06 PM
AVS Special Member
 
mx6bfast's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Delray Beach, FL
Posts: 6,891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
Quote:
Originally Posted by ajseagles3 View Post

Yes, using WPA2PSK (AES). Speed is actually pretty darn good - it's not like all the devices are active all the time.

Things that are connected the most often...
4 laptops (2 personal, 2 work)
DirecTV whole-house system - 3 receivers/3 IP addresses
2 iPhones and 1 iPad
NAS
IP phone (MagicJack)

Router broadcast on/off?

HEY, you viewing dumbasses!

NOW!
NEW!
ALL NEW!

(insert name of show here)
NEXT!
8/9 PM ET
TUESDAY!
NEXT WEEK!
IN 2 WEEKS!


My Samsung 55" D8000 LED-3D tv settings.
mx6bfast is offline  
post #8054 of 8440 Old 04-13-2012, 03:59 PM
Senior Member
 
TIME2PLAYDAGAME's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 282
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by Raskal311 View Post

I tried a few 3d content yesturday and the pictures were split side by side with no 3D.

Might be stupid questions but did you press the 3D button on the remote and choose Side by Side 3D? That's how it works on Youtube. Also, did you have your glasses powered on?
TIME2PLAYDAGAME is offline  
post #8055 of 8440 Old 04-14-2012, 02:54 AM
Newbie
 
ajseagles3's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by mx6bfast View Post

Router broadcast on/off?

On.
ajseagles3 is offline  
post #8056 of 8440 Old 04-14-2012, 07:43 PM
Senior Member
 
RollTide2011's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 401
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 27
Quote:
Originally Posted by ajseagles3 View Post


On.

I would try turning off all security and see if that works, also try moving the router orientation / antenna & change broadcast channel 1,6 or 11 , if that doesn't work you could always hard wire, Ethernet over power adapter is an option if running cable would be a problem.
RollTide2011 is offline  
post #8057 of 8440 Old 04-15-2012, 03:38 AM
Newbie
 
ajseagles3's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by RollTide2011 View Post

I would try turning off all security and see if that works, also try moving the router orientation / antenna & change broadcast channel 1,6 or 11 , if that doesn't work you could always hard wire, Ethernet over power adapter is an option if running cable would be a problem.

Interesting with the channel numbers. I'm on 2 right now to avoid interference with neighbors' networks. But I'll definitely try that next.
ajseagles3 is offline  
post #8058 of 8440 Old 04-15-2012, 11:19 PM
Member
 
esoin's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just picked up a UN55D8000

I'm getting a 1inch back-light bleed at the top of my screen. It's a pretty even/consistent bleed straight across the top. I don't notice it on pitch-black or clear-white video, but usually grey tones. It's not a huge deal breaker but I do notice the bleed, even when I'm not looking for it. Is this normal?
LL
LL
esoin is offline  
post #8059 of 8440 Old 04-16-2012, 06:42 AM
Senior Member
 
robsis's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 452
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by esoin View Post

Just picked up a UN55D8000

I'm getting a 1inch back-light bleed at the top of my screen. It's a pretty even/consistent bleed straight across the top. I don't notice it on pitch-black or clear-white video, but usually grey tones. It's not a huge deal breaker but I do notice the bleed, even when I'm not looking for it. Is this normal?

I'd exchange it. This is not the norm at all.

Ptree:

Sometimes, it's only afterwards, I find that I'm not there.
robsis is offline  
post #8060 of 8440 Old 04-16-2012, 07:43 AM
AVS Special Member
 
gagit811's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,096
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by esoin View Post

Just picked up a UN55D8000

I'm getting a 1inch back-light bleed at the top of my screen. It's a pretty even/consistent bleed straight across the top. I don't notice it on pitch-black or clear-white video, but usually grey tones. It's not a huge deal breaker but I do notice the bleed, even when I'm not looking for it. Is this normal?

I while back someone had this same issue, they had Samsung tech come look at it. From what I remember Samsung said the TV was operating normally and didn't replace or fix his TV. On occasion ill notice that effect on the bottom of my d8000 but its not too bad on my set.
gagit811 is offline  
post #8061 of 8440 Old 04-16-2012, 07:57 AM
Member
 
Raskal311's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by TIME2PLAYDAGAME View Post

Might be stupid questions but did you press the 3D button on the remote and choose Side by Side 3D? That's how it works on Youtube. Also, did you have your glasses powered on?

Ohh no but I assumed it just works like the 3D preview on the hub. All i did was start the video and power up the glasses. I didnt' push the 3D button. I'll try again later... Thanks
Raskal311 is offline  
post #8062 of 8440 Old 04-16-2012, 07:58 AM
Member
 
Raskal311's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi All, two more questons. Is it possible to stream MKV files stored on a NAS direcly with this TV? Would this TV play MKV files directly from the USB port?
Raskal311 is offline  
post #8063 of 8440 Old 04-16-2012, 08:35 AM
Senior Member
 
elykoj's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 203
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Not in front of tv, but noticed last night while watching a DVD, I looked at the input settings and my bluray player is using HDMI port 4 but on the input list it showed lower down the list using a anyway+ port or whatever they call it? I am confused ?
elykoj is offline  
post #8064 of 8440 Old 04-16-2012, 03:06 PM
Advanced Member
 
upstate-avfan-da's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Upstate NY
Posts: 625
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 19 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by esoin View Post

Just picked up a UN55D8000

I'm getting a 1inch back-light bleed at the top of my screen. It's a pretty even/consistent bleed straight across the top. I don't notice it on pitch-black or clear-white video, but usually grey tones. It's not a huge deal breaker but I do notice the bleed, even when I'm not looking for it. Is this normal?

Depending on your panel it is the norm... Samsung changed positioning of additional LED sources if I recall and side effect are these border bands. The problem is reduced by calibration, mine had it just as bad but got better after changing settings around.

Bit by the upgrade bug, limited by the WAF
upstate-avfan-da is offline  
post #8065 of 8440 Old 04-16-2012, 06:19 PM
Senior Member
 
RollTide2011's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 401
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 27
Quote:
Originally Posted by esoin View Post

Just picked up a UN55D8000

I'm getting a 1inch back-light bleed at the top of my screen. It's a pretty even/consistent bleed straight across the top. I don't notice it on pitch-black or clear-white video, but usually grey tones. It's not a huge deal breaker but I do notice the bleed, even when I'm not looking for it. Is this normal?

Try lowering your brightness and backlighting settings. I had this on the bottom of my tv about 1/4 inch and it is now not a issue.
RollTide2011 is offline  
post #8066 of 8440 Old 04-17-2012, 07:11 AM
Member
 
msfaulk's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Missouri
Posts: 67
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Raskal311 View Post

Hi All, two more questons. Is it possible to stream MKV files stored on a NAS direcly with this TV? Would this TV play MKV files directly from the USB port?

I can stream SD MKV to mine as long as it does not contain AC3 audio. DTS goes through for some reason but the TV will down convert it. HD MKV will stream with AC3 audio. I haven't tried DTS with HD. MP4 will stream with AC3 audio and the TV will NOT down convert. It passes it through Optical just fine. My TV will not stream MP4 with DTS at all. I just encode everything in SD MP4 (h.264) with AC3 (5.1) and Dolby Pro LogicII. That way I get 5.1 to my reciever and my son's Xbox doesn't complain about the AC3 with MP4.

Mike
msfaulk is offline  
post #8067 of 8440 Old 04-17-2012, 09:42 AM
Member
 
Raskal311's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by msfaulk View Post

I can stream SD MKV to mine as long as it does not contain AC3 audio. DTS goes through for some reason but the TV will down convert it. HD MKV will stream with AC3 audio. I haven't tried DTS with HD. MP4 will stream with AC3 audio and the TV will NOT down convert. It passes it through Optical just fine. My TV will not stream MP4 with DTS at all. I just encode everything in SD MP4 (h.264) with AC3 (5.1) and Dolby Pro LogicII. That way I get 5.1 to my reciever and my son's Xbox doesn't complain about the AC3 with MP4.

Mike


Great thanks, I was able to access the NAS and streamed a movie yesturday. It was pretty sweet. Only issue is it was very laggy due to me being on wifi. I'm hopeful it would be better once I run an ethernet cable to the TV.
Raskal311 is offline  
post #8068 of 8440 Old 04-17-2012, 11:22 AM
Senior Member
 
prophetizer's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 288
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Raskal311 View Post

Ohh no but I assumed it just works like the 3D preview on the hub. All i did was start the video and power up the glasses. I didnt' push the 3D button. I'll try again later... Thanks

u can set the TV to autoswitch, mine does when i play SBS in plex or xbmc. after the latest update i did a factory reset and noticed the default was auto switch set to manual
prophetizer is offline  
post #8069 of 8440 Old 04-17-2012, 05:33 PM
Newbie
 
n0th1ng's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Raskal311 View Post

Hi All, two more questons. Is it possible to stream MKV files stored on a NAS direcly with this TV? Would this TV play MKV files directly from the USB port?

Change your filenames from *.mkv to *.avi and they should play fine.
n0th1ng is offline  
post #8070 of 8440 Old 04-18-2012, 06:49 AM
Newbie
 
Zander54's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey guys,
new owner here of a Sumsung series 8 (UA60D8000).
Wonderful TV great features, but the remote is a little flaky. It doesn't work unless pointed directly at the reciever (even with new batteries).
Is this normal behaviour, and if so, is there a work around? I'd hate to have to resort to buying something like a Logitech harmony.
Zander54 is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
Samsung Un55d8000 55 Inch 1080p 240 Hz 3d Led Hdtv Silver 2011 Model , Samsung Un65d8000 65 Inch 1080p 240 Hz 3d Led Hdtv Silver , Samsung Un46d8000 46 Inch 1080p 240hz 3d Led Hdtv Silver , Samsung Un60d8000 60 Inch 1080p 240 Hz 3d Led Hdtv Silver , Led Hdtv , Samsung Pn51d490 51 Inch 3d 600hz Plasma Hdtv 3d Kit , Samsung Pn59d550 59 Inch 1080p 600hz 3d Plasma Hdtv
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off