46" Philips / Nvidia EDID issue - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 12-23-2011, 02:48 PM - Thread Starter
Newbie
 
andyfox1987's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey guys, I've encountered an issue and I'm hoping someone out there can help me fix it. As you guys probably know there is a big issue with philips HDTVs and Nvidia video cards. I have a GTX 570 and I applied the manual fix with the INF editing of the driver to get the pixels to align and display correctly. However, I cannot get the sound to work now as it shows the connection being DVI instead of HDMI (it is connected via HDMI). So now I'm having a problem getting sound through HDMI. I figured this is because the EDID information I gathered with software is incomplete. This is the line I entered into the INF, it fixed the picture but the sound went out the window.

HKR,,OverrideEdidFlags0,%REG_BINARY%,41,0c,00,00,00,00,FF,FF ,04,00,00,00,7E,01,00

I was wondering if anyone could help me figure out the other number combinations for the correct EDID to fix the sound issue. I really appreciate all the help, this has been one of the worst issues i've ever had to deal with regarding a HDTV and a video adapter (AMD works great). The Nvidia display modes were all overscanned and off center pixel wise until I applied the above EDID reg information. If anyone needs any more information in regards to the TV or setup please let me know.

The TV model number is 46pfl3505d/f7

Thanks!
andyfox1987 is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off