Replace Wireless Media Box - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 9 Old 07-02-2012, 12:07 PM - Thread Starter
Newbie
 
ruah8r's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a LG 55LHX, what would I need to replace the wireless media box?
ruah8r is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 Old 07-02-2012, 12:23 PM
AVS Addicted Member
 
Ratman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Collingswood, N.J.
Posts: 14,394
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 136 Post(s)
Liked: 273
Another wireless media box? biggrin.gif

What is your question/problem/requirement? Details will enable someone to provdide suggestions without guessing/assumption. wink.gif
Ratman is online now  
post #3 of 9 Old 07-02-2012, 02:19 PM - Thread Starter
Newbie
 
ruah8r's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My wireless media box for LG 55LHX will not power on or connect to TV.
Looking for a device that serve the same purpose as the wireless media box, currently TV is useless without it
ruah8r is offline  
post #4 of 9 Old 07-02-2012, 02:51 PM
AVS Addicted Member
 
Ratman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Collingswood, N.J.
Posts: 14,394
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 136 Post(s)
Liked: 273
Details? Media box make/model number? Why doesn't the media box power on?
If it doesn't power on... that would be a clue as to why it doesn't work. wink.gif
Ratman is online now  
post #5 of 9 Old 07-02-2012, 03:05 PM
Member
 
gordon7's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 141
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Get a Western Digital media player
gordon7 is offline  
post #6 of 9 Old 07-02-2012, 04:29 PM - Thread Starter
Newbie
 
ruah8r's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Ratman View Post

Details? Media box make/model number? Why doesn't the media box power on?
If it doesn't power on... that would be a clue as to why it doesn't work. wink.gif


Really? Did know that!
Ratman, you are not helping.
ruah8r is offline  
post #7 of 9 Old 07-02-2012, 04:52 PM
AVS Special Member
 
BoilerJim's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Indianapolis, IN
Posts: 6,191
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Liked: 85
Quote:
Originally Posted by ruah8r View Post

Really? Did know that!
Ratman, you are not helping.
You aren't really helping anyone who might know something to help you if you continue to refuse to give the details about what kind of media box you have including make, model, etc. Don't blame Ratman or any of the rest of us who aren't mind readers.
BoilerJim is offline  
post #8 of 9 Old 07-03-2012, 05:05 AM - Thread Starter
Newbie
 
ruah8r's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a LG 55LHX, the 55LHX is a 55-inch LCD HDTV from LG. It has a wireless transmission media box (Model # ASW1000) that can send an uncompressed 1080p signal to the TV from up to 30 feet away. My problem is the box no longer power ups. I am looking for options to replace the wireless media box?
ruah8r is offline  
post #9 of 9 Old 07-03-2012, 08:41 AM
Ratman is online now  
Reply LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off