Help with olevia 232 s13, firmware needed - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 08-18-2012, 03:10 AM - Thread Starter
Newbie
 
Wad Alsudan's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
HI , I have olevia 232 s13, and my hdmi is not working and I need a firmware update or download. I tried some links from megaupload but the website was shut down by us gov. if anyone has the firmware pls post a link or send it to me at amr88kamil@gmail.com,
thanks alot ^_^
Wad Alsudan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 08-23-2012, 01:13 PM - Thread Starter
Newbie
 
Wad Alsudan's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
bump
Wad Alsudan is offline  
post #3 of 4 Old 08-23-2012, 06:22 PM
AVS Addicted Member
 
walford's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Orange County, CA
Posts: 16,789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
What is the release number of the firmware that will fix your problem? At least you apparently don't have an HDMI hardware problem which is much more common on HDTV's when all of the HDMI ports have a problem.
walford is offline  
post #4 of 4 Old 10-01-2012, 12:50 PM - Thread Starter
Newbie
 
Wad Alsudan's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by walford View Post

What is the release number of the firmware that will fix your problem? At least you apparently don't have an HDMI hardware problem which is much more common on HDTV's when all of the HDMI ports have a problem.
its ADB1+AQ+232CL_A34-11L.A20.PM24L.ADZ.T30

sn:VCLN77281214
Wad Alsudan is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off