Vizio E601-A3 Owners Thread - Page 2 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #31 of 3876 Old 10-17-2012, 07:25 AM
Member
 
pgrokkos's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 98
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 11
Can I get some thoughts on the off angle viewing issues for those who have purchased this TV.

Specifically, at what angle off center does it seriously become an issue? Can you give me some thoughts on whether for example, at 45 degrees off center, is it unwatchable or just not as good as dead center?

At what angle does it become unwatchable or enough of a distraction that you wouldn't really want to watch from there.

Thanks.
pgrokkos is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 3876 Old 10-17-2012, 10:18 AM
Member
 
Flatliner's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by pgrokkos View Post

Can I get some thoughts on the off angle viewing issues for those who have purchased this TV.
Specifically, at what angle off center does it seriously become an issue? Can you give me some thoughts on whether for example, at 45 degrees off center, is it unwatchable or just not as good as dead center?
At what angle does it become unwatchable or enough of a distraction that you wouldn't really want to watch from there.
Thanks.

I guess it's all subjective. 45 degrees will show a desaturated, washed out image as compared to straight on. I think the effect starts to become noticeable around 15 degrees or so and gradually gets worse as you move off angle. I don't think I would say it ever really becomes "unwatchable" - It's not like the image completely washes out where you can't see it - but for ideal viewing, one will want to be in the sweet spot right in front, say within a 10 degree spread as a rough guesstimate. I also think things like blotchiness and flashlighting become more noticeable off angle but are really well controlled straight on. I'm really picky in general so take the above as a worst case scenario. I'm sure my wife could watch it all day long at 30 degrees off angle and think it looked perfectly fine.
Flatliner is offline  
post #33 of 3876 Old 10-17-2012, 12:40 PM
AVS Addicted Member
 
walford's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Orange County, CA
Posts: 16,789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I have a Vizio 55" which sits in a corner and points straight ahead so it is at 45 degrees to each side wall. I sit at 45 degrees along one of the side walls and have absolutly not visibility problem at all.
walford is offline  
post #34 of 3876 Old 10-17-2012, 01:24 PM
Newbie
 
eza92's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Southern California, USA
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I appreciate everyone's feedback. Now, i'm no expert but I would say for the money, this TV is an incredibly good deal. I will probably hold off on returning as I am pretty pleased with the all other aspects of the TV, and as I have never owned a large Edge Lit LED TV, I did not know what to expect. I watched Super 8 last night at around midnight with the lights off and couldn't see any bright anomalies, so, so far so good. This is a wonderful forum and I look forward to reading your guys' posts over time, particularly in this thread.
eza92 is offline  
post #35 of 3876 Old 10-17-2012, 08:50 PM - Thread Starter
Member
 
maliclipse's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 85
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
After a few more days of ownership I'm pretty satisfied for the money.

I really wanted the sammy es8000 but not at 3.5x the cost. I'm going to use this set and wait it out a few years for the oleds to come out.

For the guys who recently bought the set - just for gigles can you do me a favor?

If you can turn off all the lights (get your TV in a dark room or at night) and set all the brightness, contrast, and backlight settings to 0 - please let me know if you still get a reasonable picture - meaning you can still see stuff on teh screen and you can still see it glow with no input (black level).

I find it funny that even with all the settings to 0 the picture is very much there and you can still see a solid black screen glow a little bit.
maliclipse is offline  
post #36 of 3876 Old 10-19-2012, 07:11 AM
Newbie
 
itr0863's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I close on my house next thursday, and I really can't spend any money due to the lending process, but I put my budget at around 1200-1300, but after reading the reviews, and IF my local costco has it still in stock, I might just pick this up after I close next thursday. I went there on my lunch break and there were some still in stock. Our family room is quite big and after deciding on a 60in, this seems to be the best bang for the buck. I hope it is still there next week/weekend.
itr0863 is offline  
post #37 of 3876 Old 10-19-2012, 07:32 AM
Senior Member
 
patsan's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ridge, NY
Posts: 368
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Has anyone had an issue with lip sync with this set?

I haven't had a problem until 3 days ago, and I've been seeing the issue with programs I've DVR'd and live TV. I keep wondering if it's the TV or a problem with cable.

Pat
patsan is offline  
post #38 of 3876 Old 10-19-2012, 10:03 AM
Member
 
Shredo's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by patsan View Post

Has anyone had an issue with lip sync with this set?
I haven't had a problem until 3 days ago, and I've been seeing the issue with programs I've DVR'd and live TV. I keep wondering if it's the TV or a problem with cable.

There is a place under setting to change the lip sync. Not home right now. I asume it's under audio.
Shredo is offline  
post #39 of 3876 Old 10-19-2012, 10:26 AM
Senior Member
 
patsan's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ridge, NY
Posts: 368
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by Shredo View Post

There is a place under setting to change the lip sync. Not home right now. I asume it's under audio.

Thanks, I'm checking it out. My setting was on zero. It goes up to 3. I'll play around with it and see what fixes the issue.
It's so annoying.
Thanks again!

Pat
patsan is offline  
post #40 of 3876 Old 10-19-2012, 01:43 PM
Newbie
 
wa77ss's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by itr0863 View Post

I close on my house next thursday, and I really can't spend any money due to the lending process, but I put my budget at around 1200-1300, but after reading the reviews, and IF my local costco has it still in stock, I might just pick this up after I close next thursday. I went there on my lunch break and there were some still in stock. Our family room is quite big and after deciding on a 60in, this seems to be the best bang for the buck. I hope it is still there next week/weekend.

You and me are twins I closed on my house on the 2nd this month and bought this TV a few days later. Still waiting on delivery. I honestly don't care if the APPS suck on the TV or no 3D, price beats all IMO.

60" of LCD will be good, this will be my second Vizio and the first was very nice as well (55inch LCD from like 07)
wa77ss is offline  
post #41 of 3876 Old 10-19-2012, 02:18 PM
Member
 
luna1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
So I just got the VIZIO E601i-A3 from Amazon today. (so yeah the 60 inches version)

The image looks good. There's enough controls to make it right imo. Default standard has boosted colors but thats easy to fix. You can also fix the smooth motion in various ways, and since i dont like it, i could disable it just fine. It also has a game mode which is believe disables most image correction stuff for lower latency.

The IR remote is very good, even when I cover the sensor it still works. Magic o.O The qwerty keyboard sure makes stuff simple too.

The apps and stuff, well, aren't exactly super good, but, I doubt most buying this TV will care about that. It crashes from time to time (= tv reboot), but, its livable with.

Now the view angles. Granted I'm no expert, but, I just can't see what the fuss is. I am at 75 degree from the screen and i can't really spot a real difference. Even at 150 degrees I can see the picture and it's not really washed out. Maybe my standards are too low. I dunno.

I also had zero dead pixel and I was quite satisfied with the black levels, and display quality itself.

The sound, well, the sound works. That's all there is to it. It's not very good, but, it works. Not really like there's space for any good speaker anyway.

The tv is really thin and that's nice. The box includes a short manual, the tv, the remote, a power cable, and the base, and that's it. No HDMI, etc. The long manual is inside the tv software.

I did find one bad thing so far however, well, if you exclude the software crashing when you use some of the apps:

when you put the TV in standby mode, you can hear a high pitched sound coming from the speakers. It's not loud enough that it would sound like a defect, but that's actually pretty annoying.

Since I'm going to use my own speakers, I'm hoping using the line out will shut the noise down. Else I'm tempted to open the tv and desolder the speakers. (yeah I'm that kind of person)


Finally, as someone asked, no, there is no DLNA. Not even in apps. That's the only feature i'd have liked, from the apps. No biggy tho. The USB can read any FAT32 just fine but I highly doubt it reads mkvs and such formats, too.
timdafweak likes this.
luna1990 is offline  
post #42 of 3876 Old 10-19-2012, 03:07 PM
Member
 
luna1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
So I just got the VIZIO E601i-A3 from Amazon today. (so yeah the 60 inches version)

The image looks good. There's enough controls to make it right imo. Default standard has boosted colors but thats easy to fix. You can also fix the smooth motion in various ways, and since i dont like it, i could disable it just fine. It also has a game mode which is believe disables most image correction stuff for lower latency.

The IR remote is very good, even when I cover the sensor it still works. Magic o.O The qwerty keyboard sure makes stuff simple too.

The apps and stuff, well, aren't exactly super good, but, I doubt most buying this TV will care about that. It crashes from time to time (= tv reboot), but, its livable with.

Now the view angles. Granted I'm no expert, but, I just can't see what the fuss is. I am at 75 degree from the screen and i can't really spot a real difference. Even at 150 degrees I can see the picture and it's not really washed out. Maybe my standards are too low. I dunno.

I also had zero dead pixel and I was quite satisfied with the black levels, and display quality itself.

The sound, well, the sound works. That's all there is to it. It's not very good, but, it works. Not really like there's space for any good speaker anyway.

The tv is really thin and that's nice. The box includes a short manual, the tv, the remote, a power cable, and the base, and that's it. No HDMI, etc. The long manual is inside the tv software.

I did find one bad thing so far however, well, if you exclude the software crashing when you use some of the apps:

when you put the TV in standby mode, you can hear a high pitched sound coming from the speakers. It's not loud enough that it would sound like a defect, but that's actually pretty annoying.

Since I'm going to use my own speakers, I'm hoping using the line out will shut the noise down. Else I'm tempted to open the tv and desolder the speakers. (yeah I'm that kind of person)


Finally, as someone asked, no, there is no DLNA. Not even in apps. That's the only feature i'd have liked, from the apps. No biggy tho. The USB can read any FAT32 just fine but I highly doubt it reads mkvs and such formats, too.
luna1990 is offline  
post #43 of 3876 Old 10-19-2012, 03:22 PM
Newbie
 
wa77ss's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
awesome man, thats what I wanted to hear and pretty much what i expected. I dont buy into the off angle viewing crap too much because I have never noticed it on old LCDs so I figure why would I notice with this one.

I have 20/20 so I don't know what other people are complaining about.
wa77ss is offline  
post #44 of 3876 Old 10-19-2012, 03:58 PM
Member
 
luna1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
the sound interference issue when the tv is off is pretty annoying tho frown.gif

i have 20/20 as well, but, im not a tv pro obviously. there are better screens but i'm really satisfied picture wise, its hard to make the diff with a better one, and that's how i like it then
luna1990 is offline  
post #45 of 3876 Old 10-19-2012, 06:19 PM
 
Apostate's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 930
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 100 Post(s)
Liked: 133
Quote:
Originally Posted by luna1990 View Post

Finally, as someone asked, no, there is no DLNA. Not even in apps. That's the only feature i'd have liked, from the apps. No biggy tho. The USB can read any FAT32 just fine but I highly doubt it reads mkvs and such formats, too.

I saw in the cnet.com review comment section that this TV does indeed do DLNA, contrary to initial belief. There is suppose to be a media widget that one can use for DLNA. What's M-Go? Is that the media widget?

I also saw that vizio website has been updated. Originally it was marked No for DLNA under the specifications. Now it shows Yes. Go figure. rolleyes.gif

Can you try the media widget to access DLNA? Thanks.
Apostate is offline  
post #46 of 3876 Old 10-19-2012, 08:28 PM
AVS Addicted Member
 
videobruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Buffalo NY
Posts: 15,054
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 137 Post(s)
Liked: 132
Quote:
Now the view angles. Granted I'm no expert, but, I just can't see what the fuss is. I am at 75 degree from the screen and i can't really spot a real difference. Even at 150 degrees I can see the picture and it's not really washed out.
What are you watching? if it is sports or any 'bright' material, you probably won't.
Go watch a movie with darker scenes, especially nighttime and report back. wink.gif
Quote:
when you put the TV in standby mode, you can hear a high pitched sound coming from the speakers. It's not loud enough that it would sound like a defect, but that's actually pretty annoying.
Can't see how that is possible. Anyone else?

Abundant OTA television is what makes this country different from all others. Lets keep it this way.
The Internet is no place for streaming video.
videobruce is offline  
post #47 of 3876 Old 10-19-2012, 09:33 PM
Member
 
luna1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by videobruce View Post

What are you watching? if it is sports or any 'bright' material, you probably won't.
Go watch a movie with darker scenes, especially nighttime and report back. ;)Can't see how that is possible. Anyone else?

I only watch movies on my TV and uhm, its 9:30PM PDT right now, still no issues, at least none that would disturb me. I even tried with a black screen, white screen, etc. Brightness set to 50.

As for speakers, that's easily possible, current still goes through. It's possible to be an interference coming from other electrical equipment connected to the same socket (as in power plug), but that would still be poor design (either that, either a true defect, but that would surprise me)
Note also that, being sound, it may be that i hear it from speakers (although, thats more common than you think) because holes are there. It can be quite a few electronic components doing that too.

Tried turning speakers off when tv is on and shutting tv off just in case, but nope wink.gif
Quote:
What's M-Go? Is that the media widget?
i installed M-GO and when I start it i get an advertisement saying mgo is coming soon. It doesnt tell anything about its features. Just that its the greatest adventure my finger would ever start. lol.

edit : mgo website http://mgo.com/vizio/ and http://mgo.com/ (the YT video = what i get on the tv)
and yeah the site does say DLNA yes.. i went through all apps again except paid ones, didnt find anything. I suppose it might be MGO as it says its a samsung partner and few other guys that are all into upnpav/dlna, and it might just not be ready yet.

I'll call support tomorrow about this and the odd sound thing, just out of curiosity.
luna1990 is offline  
post #48 of 3876 Old 10-19-2012, 10:50 PM
Member
 
Flatliner's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by luna1990 View Post

Finally, as someone asked, no, there is no DLNA. Not even in apps. That's the only feature i'd have liked, from the apps. No biggy tho. The USB can read any FAT32 just fine but I highly doubt it reads mkvs and such formats, too.

On my set, there is a pre-installed App in the dock named "Media" which does show other wireless networked sources as DLNA1xxxxx:, DLNA2:xxxxx and so on. I have not tried to play anything through it yet but it is there and would appear to be DLNA support.
Flatliner is offline  
post #49 of 3876 Old 10-19-2012, 10:56 PM
Member
 
Flatliner's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by wa77ss View Post

awesome man, thats what I wanted to hear and pretty much what i expected. I dont buy into the off angle viewing crap too much because I have never noticed it on old LCDs so I figure why would I notice with this one.
I have 20/20 so I don't know what other people are complaining about.

You likely would not see the issue on older LCD's as they were not edge lit but rather uniformly lit from behind - and many had really nice IPS displays with wide viewing angles. Unless there are different versions of this particular set - using different panels or something - there are real issue with washed out colors and blacks when viewed from the side. It's really not that subtle so I'm surprised to hear of someone who does not notice it. For me, it's not a deal breaker at all as I will be sitting right in front whenever I want the best viewing experience but when I see the TV from across the room at about a 50 degree angle, it looks washed out quite a bit.
Flatliner is offline  
post #50 of 3876 Old 10-19-2012, 11:39 PM
Member
 
luna1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
So i got curious, ended up doing factory reset, this ugrades the system and i indeed see the upnpav devices in the media player now smile.gif
doesnt play many formats, but works!
luna1990 is offline  
post #51 of 3876 Old 10-20-2012, 01:44 AM
Newbie
 
-AP-'s Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
How do you do a reset?

Thanks…
-AP- is offline  
post #52 of 3876 Old 10-20-2012, 07:49 AM - Thread Starter
Member
 
maliclipse's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 85
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by luna1990 View Post

So i got curious, ended up doing factory reset, this ugrades the system and i indeed see the upnpav devices in the media player now smile.gif
doesnt play many formats, but works!

Why did you do a factory reset?
maliclipse is offline  
post #53 of 3876 Old 10-20-2012, 04:51 PM
Member
 
Shredo's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by luna1990 View Post

the sound interference issue when the tv is off is pretty annoying tho frown.gif

Luna, This is from vizio's QandA on web sight.

_
My TV is making a humming sound.
Published 10/13/2010 11:06 AM | Updated 10/25/2010 07:30 AM There are a few things that can cause your TV to make a humming sound.

First we would need to perform a power cycle. To do this follow the steps below:

1- Power off TV

2- Unplug TV from outlet

3- Press and hold in the power button on the TV for 30 seconds (while it is unplugged from the wall)

4- Release the power button

5- Plug in the TV into a different outlet

6- Power the TV back on.

Reset the TV settings.

Check to see if you can here the humming noise on mulitple devices that you have connected to the TV.

Remove all devices that are connected to the TV. Reconnect them one at a time to determine if a device is causing interference on the TV.

Mute the TV to see if the humming stops.

Move the TV to another room if possible to ensure that there is no interference in the room that could be causing the humming.

If these steps do not fix the issue then please contact our tech support at 877-698-4946.


_
Hope it helps.
Shredo is offline  
post #54 of 3876 Old 10-20-2012, 04:55 PM
Member
 
Shredo's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
BTW, A little lame they don't include a printed owner's manual but they claim it is to save tree's. lol
Shredo is offline  
post #55 of 3876 Old 10-20-2012, 06:08 PM
Senior Member
 
RichardCarver's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 302
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 22
I've ordered this TV from Amazon for delivery next week. Everything I've read is mostly positive but I have concern with reports that the apps can crash the TV occasionally. I use Roku ll now and I'm supremely happy with it and my question is can the apps on the Vizio be disabled so I can continue to use my trouble free Roku?

LR: Vizio E701i-A3, Vizio VSB207 sound bar, Sony BD390 BR, Roku 3.

BR: Vizio E601i-A3, Sharp (disc.) sound bar, Sony BD390 BR, Roku 3
RichardCarver is offline  
post #56 of 3876 Old 10-20-2012, 07:07 PM
Newbie
 
-AP-'s Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by RichardCarver View Post

I've ordered this TV from Amazon for delivery next week. Everything I've read is mostly positive but I have concern with reports that the apps can crash the TV occasionally. I use Roku ll now and I'm supremely happy with it and my question is can the apps on the Vizio be disabled so I can continue to use my trouble free Roku?

Would the Roku be on a separate input altogether?
-AP- is offline  
post #57 of 3876 Old 10-20-2012, 07:17 PM
Member
 
Flatliner's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by RichardCarver View Post

I've ordered this TV from Amazon for delivery next week. Everything I've read is mostly positive but I have concern with reports that the apps can crash the TV occasionally. I use Roku ll now and I'm supremely happy with it and my question is can the apps on the Vizio be disabled so I can continue to use my trouble free Roku?

There is no reason you can't use your Roku on a separate input of course. I have noticed some issues with the Vizio Netflix app where it occasionally freezes when trying to load a movie which thus far has required turning the tv off and back on to fix. I'm also not a fan of the Amazon App they use, which is nowhere near as good as the version on the Roku.
Flatliner is offline  
post #58 of 3876 Old 10-20-2012, 07:31 PM
Senior Member
 
RichardCarver's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 302
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 22
It uses an HDMI port.

LR: Vizio E701i-A3, Vizio VSB207 sound bar, Sony BD390 BR, Roku 3.

BR: Vizio E601i-A3, Sharp (disc.) sound bar, Sony BD390 BR, Roku 3
RichardCarver is offline  
post #59 of 3876 Old 10-20-2012, 07:35 PM
Senior Member
 
RichardCarver's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 302
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by Flatliner View Post

There is no reason you can't use your Roku on a separate input of course. I have noticed some issues with the Vizio Netflix app where it occasionally freezes when trying to load a movie which thus far has required turning the tv off and back on to fix. I'm also not a fan of the Amazon App they use, which is nowhere near as good as the version on the Roku.

I noticed Crackle isn't available on Vizio so I'll probably just use the Roku. Is it evident in the menu how to turn off the TV's wifi?

LR: Vizio E701i-A3, Vizio VSB207 sound bar, Sony BD390 BR, Roku 3.

BR: Vizio E601i-A3, Sharp (disc.) sound bar, Sony BD390 BR, Roku 3
RichardCarver is offline  
post #60 of 3876 Old 10-20-2012, 07:58 PM
Member
 
Flatliner's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by RichardCarver View Post

I noticed Crackle isn't available on Vizio so I'll probably just use the Roku. Is it evident in the menu how to turn off the TV's wifi?

Yes, there is a Network preference in the main menu. I doubt it would matter if the tv is connected or not to your network when you use your Roku.
Flatliner is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
Vizio E601i A3 60 Inch Led Lcd Hdtv , Led Hdtv , Samsung Un65es8000 Led Hdtv , Samsung Un46d6400 Led Hdtv
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off