Samsung UN55ES7003 - Disable Automatic Smart Hub Menu Display - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 12-10-2012, 09:23 PM - Thread Starter
Newbie
 
ajcoon's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Bellevue, WA
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
About 2-3 minutes after I turn on my TV, for a brief instant the Smart Hub menu displays with the current picture appearing in the top-left corner. I don't have to intervene to correct it; the picture reverts back to the original content. But this seems like an unintended "feature". Any ideas on how to prevent this?
ajcoon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 01-09-2013, 06:12 AM
Newbie
 
GKIKKE's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi There,

I do have the same problem, Smart Hub menu displays and vanishes automatically, its not causing any issue but back of a mind it always stays smile.gif ..

I called Samsung but they dont have any solution, have you been able to fix it ?.

Thanks,
G
GKIKKE is offline  
post #3 of 5 Old 01-09-2013, 01:48 PM
Senior Member
 
Catt99's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 328
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Apparently a known issue. I have it too as do many others reporting on various Samsung "owners'" threads. Supposedly a fix to come in the next firmware update, but no one knows for sure.
Catt99 is offline  
post #4 of 5 Old 01-17-2013, 11:50 AM
Newbie
 
GKIKKE's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
After changing my HD Cable box ( to newer one) , I dont see the Smart Hub appearing again after turning on 2 ro 3 minutes later.... I guess this was fixed automatically.
GKIKKE is offline  
post #5 of 5 Old 01-17-2013, 01:18 PM
Senior Member
 
Catt99's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 328
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by GKIKKE View Post

After changing my HD Cable box ( to newer one) , I dont see the Smart Hub appearing again after turning on 2 ro 3 minutes later.... I guess this was fixed automatically.

Apparently the SmartHub was updated and the flash is gone - I haven't checked on my own set, but lots of folks in the ES7100 owners' thread reported on this a day or two ago.
Catt99 is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off