KDL-52XBR4 NO Picture - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 01-07-2013, 08:36 PM - Thread Starter
bigdave85's Avatar
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi, I'm a newly registered member here on the AVS forums. I have used the site over the past years but just now decided to register as I am having an issue I cannot solve.
I purchased the above mentioned TV a month or two ago fro. Someone who stated that the picture had weird shades of red and green, with slow pixel response. This condition would come and go after warming up or cooling down. I speculated there was some form of thermal issue and inspected the boards for cold solder joints under high magnification with no success. Now that I have reinstalled the boards and replaced the rear cover I have no picture at all. I read in another post about the UB1 board causing issues with this particular model, causing no picture at all. I do have backlights and sound, and the back lights will brighten and dim. Does anyone have any suggestions on where I should proceed next? I have read a lot about Tab bond issues but do not believe this to be the issue. Thanks for the much needed help.
bigdave85 is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

Sony Bravia Xbr Kdl 52xbr4 52 Inch 1080p Lcd Hdtv
Gear in this thread - 52xbr4 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off