New video card looks awful over HDMI - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 01-17-2013, 04:42 PM - Thread Starter
Newbie
 
davidmtml's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just got a Gigabyte 1gb ddr3 6670 in the mail. I am upgrading from a 6600gt that I had hooked up to my TV via a DVI-> HDMI cable and optical for sound. One of the reasons I decided to upgrade my video card was to have a single cable solution for HD audio/video. I hooked it up via HDMI, and the picture is awful! The text is...not blurry...but definitely not sharp, colors are not quite right, and my desktop is WAAYY oversharpened. It honestly looks like it would if I was just using the generic windwos video drivers, but I am positive I have the right drivers, and I have uninstalled and reinstalled them twice.

I Tried hooking up the new 6670 via my old DVI->HDMI cable, and everything looks great, just as it did before; sharp, clear text; nice colors. Using the DVI output, my overscan is set to 0% (which it should be, correct?), With just the straight HDMI cable, I need to set it three has marks to the left of 0% to get it to work.

I am hooked up from Computer (6670) -> Onkyo HT-R390 Receiver -> 1080p TV. AMD Vision center detects my display as HT-R390.

Any ideas on what is wrong here?
Thank You!
davidmtml is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off