Sony KDL-46XBR4 Blank Screen - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 01-23-2013, 12:11 PM - Thread Starter
Newbie
 
gmbrickley's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Sorry in advance if this has been covered but I can't seem to find a thread with a similar problem. I purchased my Sony in 2008. It has worked flawlessly until a few days ago. Before that I had the set unplugged and sitting upright on a couch for 2 weeks. I also had a Sanus mount attached adding to the weight. My son and I rehung the set and powered it up. The green power light came on and the screen lit dimly. There was no audio or video. We turned it on/off and eventually we got video and audio as normal. Last night I tried turning it on and got audio briefly and what I would call a grey screen. I could not get audio or video. I unplugged the set overnight and tried it again this morning and indeed it did boot up to a normal screen - full audio and video. I powered it off and then on and got just audio. I tried it again and got just a grey screen. I left it unplugged. I'm hoping its a contact issue or board replacement. Maybe setting it on its bottom edge with the mount attached caused a problem or handling it from the edges during remounting. I feel competent doing my own repairs. Thanks!
gmbrickley is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
Sony Bravia Xbr Series Kdl 46xbr4 46 Inch 1080p Lcd Hdtv
Gear in this thread - 46xbr4 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off