Samsung 46" help please - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-11-2013, 04:52 PM - Thread Starter
Newbie
 
mopar4u's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Model LN-T4661F

Have a white screen. I get the Samsung sound when you turn on the tv. I can faintly see the menu. When I plug in coax or hdmi from the cable box I get no picture or sound. The same cable box is working fine with another HD TV.

Here is what I have done:
swapped T-Conn card and no change
swapped main board (board with HDMI's, RCA jacks etc) and no change

I'm thinking maybe swap the power supply next? The caps don't look bad and it has no problem turning on.

Any input on this would be appreciated, thanks


9803-0.jpg 171k .jpg file
mopar4u is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-12-2013, 10:15 AM - Thread Starter
Newbie
 
mopar4u's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone think a power supply will fix the problem? Any input?
mopar4u is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off