Official Sony [X9] XBR-55X900A / XBR-65X900A Owner's Thread - Page 378 - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #11311 of 12770 Old 07-23-2014, 06:56 AM
AVS Special Member
 
Geoff D's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Swanage, Engerland
Posts: 2,505
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 196 Post(s)
Liked: 253
As I said before (many times, in fact): Sony couldn't organise a piss-up in a brewery. Only they would offer people a brand new TV costing £2700/£3600 in lieu of a part that costs a mere Benjamin which, if not in stock at their own end, is readily available from overseas vendors. And then they realised their mistake: apparently the parts are due in September, same time as the X5 is to be released - not July/August as originally thought - which is a handy coincidence, because if I were able to buy an X5 right now I'd still need to wait a minimum of 5 weeks for my TV to be upgraded, which is over and above the 28 days limit for parts that Sony have before offering a swap.

Words can't express how pissed off I am, to be honest. All because I missed one phone call.
Geoff D is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #11312 of 12770 Old 07-23-2014, 07:04 AM
Advanced Member
 
flinchn's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 846
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 138 Post(s)
Liked: 202
Quote:
Originally Posted by Geoff D View Post
As I said before (many times, in fact): Sony couldn't organise a piss-up in a brewery. Only they would offer people a brand new TV costing £2700/£3600 in lieu of a part that costs a mere Benjamin which, if not in stock at their own end, is readily available from overseas vendors. And then they realised their mistake: apparently the parts are due in September, same time as the X5 is to be released - not July/August as originally thought - which is a handy coincidence, because if I were able to buy an X5 right now I'd still need to wait a minimum of 5 weeks for my TV to be upgraded, which is over and above the 28 days limit for parts that Sony have before offering a swap.

Words can't express how pissed off I am, to be honest. All because I missed one phone call.
This is the first time I can remember where you have expressed more than a modicum of displeasure at the 55 passive. Have you seen the 65 3d in action? I only ask because I have no idea what the 55 experience would look like from 8.5 ft, having never seen the model.
flinchn is offline  
post #11313 of 12770 Old 07-23-2014, 07:15 AM
AVS Special Member
 
Geoff D's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Swanage, Engerland
Posts: 2,505
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 196 Post(s)
Liked: 253
I've mentioned the aliasing before. The 3D is still some of the best I've ever seen, don't get me wrong, but the aliasing always catches my eye and given all the other considerations like 4K USB playback I'd have gone for a B series if offered for free!

Too late now though, and I don't have the time or money to faff about selling my A series (for a HUGE loss) and then buying a B series (same rationale as to why I won't buy a 65A, also they're nowhere near as cheap as they are in the US).
Geoff D is offline  
post #11314 of 12770 Old 07-23-2014, 08:21 AM
Advanced Member
 
ggw2000's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Upstate New York
Posts: 518
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 86 Post(s)
Liked: 36
3d ?

After having got my 65X900A last week I ordered Avatar in 3D to see how the wife is going to like 3D. I have never had a 3D TV and therefore a complete novice in this area.
I have heard of over/under & side/by/side? I have a Sony S5100 player.. Is there any thing I need to do as far as settings in 3D on the TV? Does the TV know whether it is O/U or
SBS on its own? Any direction with instructions would be a great help!
Thanks, Gerry
ggw2000 is online now  
post #11315 of 12770 Old 07-23-2014, 08:27 AM
Advanced Member
 
flinchn's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 846
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 138 Post(s)
Liked: 202
Quote:
Originally Posted by ggw2000 View Post
After having got my 65X900A last week I ordered Avatar in 3D to see how the wife is going to like 3D. I have never had a 3D TV and therefore a complete novice in this area.
I have heard of over/under & side/by/side? I have a Sony S5100 player.. Is there any thing I need to do as far as settings in 3D on the TV? Does the TV know whether it is O/U or
SBS on its own? Any direction with instructions would be a great help!
Thanks, Gerry
Avatar 3d bluray is frame packed not the other methods you mention which are generally for broadcasts. The TV should auto recognize this from the BD player and immediately switch to 3d mode.
flinchn is offline  
post #11316 of 12770 Old 07-23-2014, 08:32 AM
Member
 
eric_purdue's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Alexandria, VA
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 26 Post(s)
Liked: 1
I have had my 65x900a for nearly two weeks now. I couldn't be happier with my decision paying $2299 from Beach Camera. The TV was build March 2014 in Mexico. Chad B is coming out the end of August to ISF calibrate it too! My only complaint is that I wish it was compatible with the wireless sub or they sold an addon for the 900a so the wireless sub would work with it. The TV speakers sound great but I can't deal with not having low end base so I will use my old Vizio 5.1 soundbar, rears, and sub until I can afford a real system.

I also have some of the light spots when I am on a black screen but they completely go away once a video is playing.
Love the 3D!!! Absolutely the best I have ever seen
Playing split screen games full screen is amazing
Plugged in calibration settings for the forums and the set looks amazing. I can't imagine Chad B making it look even better.
eric_purdue is offline  
post #11317 of 12770 Old 07-23-2014, 08:33 AM
Senior Member
 
Mdjones9137's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 484
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 201 Post(s)
Liked: 125
Quote:
Originally Posted by ggw2000 View Post
After having got my 65X900A last week I ordered Avatar in 3D to see how the wife is going to like 3D. I have never had a 3D TV and therefore a complete novice in this area.
I have heard of over/under & side/by/side? I have a Sony S5100 player.. Is there any thing I need to do as far as settings in 3D on the TV? Does the TV know whether it is O/U or
SBS on its own? Any direction with instructions would be a great help!
Thanks, Gerry
The TV should detect the 3D signal and automatically adjust from the Bluray player.
I do have to set my TV when playing 3D content from HBO or STARZ etc. The Side by Side image appears on the panel and i have to hit the 3D button and set it to Side by Side in order to merge the 2 images into one 3D one.
Hope you enjoy Avatar
Mdjones9137 is offline  
post #11318 of 12770 Old 07-23-2014, 08:39 AM
Advanced Member
 
ggw2000's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Upstate New York
Posts: 518
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 86 Post(s)
Liked: 36
Quote:
Originally Posted by flinchn View Post
Avatar 3d bluray is frame packed not the other methods you mention which are generally for broadcasts. The TV should auto recognize this from the BD player and immediately switch to 3d mode.
Flinchn, thanks for the response! Any settings that need to be changed that is different than the defaults the set came with? I am currently running "common" across all inputs with AJs settings at this point.
Gerry
ggw2000 is online now  
post #11319 of 12770 Old 07-23-2014, 08:41 AM
Advanced Member
 
ggw2000's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Upstate New York
Posts: 518
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 86 Post(s)
Liked: 36
Quote:
Originally Posted by Mdjones9137 View Post
The TV should detect the 3D signal and automatically adjust from the Bluray player.
I do have to set my TV when playing 3D content from HBO or STARZ etc. The Side by Side image appears on the panel and i have to hit the 3D button and set it to Side by Side in order to merge the 2 images into one 3D one.
Hope you enjoy Avatar
Thank You!!! There is 3D content on HBO/STARZ ?
Gerry
ggw2000 is online now  
post #11320 of 12770 Old 07-23-2014, 08:41 AM
AVS Special Member
 
Mattopotamus's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,293
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 580 Post(s)
Liked: 280
Quote:
Originally Posted by eric_purdue View Post
I have had my 65x900a for nearly two weeks now. I couldn't be happier with my decision paying $2299 from Beach Camera. The TV was build March 2014 in Mexico. Chad B is coming out the end of August to ISF calibrate it too! My only complaint is that I wish it was compatible with the wireless sub or they sold an addon for the 900a so the wireless sub would work with it. The TV speakers sound great but I can't deal with not having low end base so I will use my old Vizio 5.1 soundbar, rears, and sub until I can afford a real system.

I also have some of the light spots when I am on a black screen but they completely go away once a video is playing.
Love the 3D!!! Absolutely the best I have ever seen
Playing split screen games full screen is amazing
Plugged in calibration settings for the forums and the set looks amazing. I can't imagine Chad B making it look even better.
I could not agree more. This set is in my living room, so I use the built in speakers. I would love to be able to add the sub to it

Carlos (fellow forum member) confirmed it does not work with the A series TVs. Maybe a software update will enable it.
Mattopotamus is offline  
post #11321 of 12770 Old 07-23-2014, 08:43 AM
Advanced Member
 
flinchn's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 846
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 138 Post(s)
Liked: 202
Quote:
Originally Posted by ggw2000 View Post
Flinchn, thanks for the response! Any settings that need to be changed that is different than the defaults the set came with? I am currently running "common" across all inputs with AJs settings at this point.
Gerry
Your auto 3d setting by default on the TV should be set to Auto1 and you will be fine with that.
flinchn is offline  
post #11322 of 12770 Old 07-23-2014, 08:46 AM
Member
 
eric_purdue's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Alexandria, VA
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 26 Post(s)
Liked: 1
Quote:
Originally Posted by Mattopotamus View Post
I could not agree more. This set is in my living room, so I use the built in speakers. I would love to be able to add the sub to it

Carlos (fellow forum member) confirmed it does not work with the A series TVs. Maybe a software update will enable it.
I sure hope so because then I can re-purpose the vizio 5.1 sound bar. I'll be checking here daily and also post my reports regarding chad b's calibration.

Tonight I am going to see if my TV has the upgraded system board.
eric_purdue is offline  
post #11323 of 12770 Old 07-23-2014, 08:58 AM
AVS Special Member
 
Mattopotamus's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,293
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 580 Post(s)
Liked: 280
Quote:
Originally Posted by eric_purdue View Post
I sure hope so because then I can re-purpose the vizio 5.1 sound bar. I'll be checking here daily and also post my reports regarding chad b's calibration.

Tonight I am going to see if my TV has the upgraded system board.
It does, I think you said March 2014? It was really only the first few weeks of production that did not have the updated board.
Mattopotamus is offline  
post #11324 of 12770 Old 07-23-2014, 09:21 AM
Senior Member
 
Mdjones9137's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 484
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 201 Post(s)
Liked: 125
Quote:
Originally Posted by ggw2000 View Post
Thank You!!! There is 3D content on HBO/STARZ ?
Gerry
Yes
I have Comcast and watched Gravity in 3D on HBO on demand - was better than i remember it being in the theater
Mdjones9137 is offline  
post #11325 of 12770 Old 07-23-2014, 10:35 AM
Advanced Member
 
flinchn's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 846
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 138 Post(s)
Liked: 202
Quote:
Originally Posted by Mdjones9137 View Post
Yes
I have Comcast and watched Gravity in 3D on HBO on demand - was better than i remember it being in the theater
Imagine it with Bluray bitrate
Pixel Dude and Mdjones9137 like this.
flinchn is offline  
post #11326 of 12770 Old 07-23-2014, 10:43 AM
Senior Member
 
Mdjones9137's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 484
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 201 Post(s)
Liked: 125
Quote:
Originally Posted by flinchn View Post
Imagine it with Bluray bitrate
I have added it to my Bluray wish list
Mdjones9137 is offline  
post #11327 of 12770 Old 07-23-2014, 12:58 PM
Advanced Member
 
ggw2000's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Upstate New York
Posts: 518
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 86 Post(s)
Liked: 36
A few posts back I asked about some 3D stuff as I had ordered Avatar in 3D. It came today so I thought I would do some
Advanced testing to make sure everything worked ok. Things didn't go well! My Sony S5100 runs through my Marantz receiver and plays all Blurays without problem.
When I put the Avatar 3D disc in player it says loading and then I just get ------- across it's display. The x900 comes up with a message of "no video input"! I believe I can hear the disc spinning. Tried everything I can think of but same results . Put a BD back in and it works fine.
Any ideas why this 3D BD won't play? It is the first 3D that I have ever put in the player.
Thanks, Gerry
ggw2000 is online now  
post #11328 of 12770 Old 07-23-2014, 01:05 PM
Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 0
Do you guys have any motionblur issues with PS3 in game mode?
blitzftw is offline  
post #11329 of 12770 Old 07-23-2014, 01:13 PM
AVS Special Member
 
Shape's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: MA
Posts: 4,216
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 75
Quote:
Originally Posted by ggw2000 View Post
A few posts back I asked about some 3D stuff as I had ordered Avatar in 3D. It came today so I thought I would do some
Advanced testing to make sure everything worked ok. Things didn't go well! My Sony S5100 runs through my Marantz receiver and plays all Blurays without problem.
When I put the Avatar 3D disc in player it says loading and then I just get ------- across it's display. The x900 comes up with a message of "no video input"! I believe I can hear the disc spinning. Tried everything I can think of but same results . Put a BD back in and it works fine.
Any ideas why this 3D BD won't play? It is the first 3D that I have ever put in the player.
Thanks, Gerry
Your receiver doesn't support 3D. My Denon doesn't, either. I have to run the PS3's HDMI output directly to the TV, and optical to the receiver for audio.

Josh - GamerTag: ShapeGSX PSN: ShapeGSX
'97 Eclipse GSX - 11.825@117.55mph in the 1/4
Shape is offline  
post #11330 of 12770 Old 07-23-2014, 02:25 PM
Member
 
CSPerera's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 75
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Liked: 27
Quote:
Originally Posted by Geoff D View Post
It's not a case of registering, you have to go to the 4K activation site and put in your model & serial numbers. It'll say if you need a hardware upgrade or not, if so then you need to call Sony on the number provided and they'll get in touch with your nearest repair centre to arrange a call out when the part is in stock. But apparently the new HDMI boards aren't due in until January 2015, which is why Sony are calling people up and offering the B series as a straight swap.

However, Sony are now asking for people's order numbers for the X5 streamer (since the activation site is actually part of the buying process for the X5) prior to arranging the repair, so without buying the X5 in the first place you might not get anywhere with them, and there's no cast-iron guarantee that they'll offer a replacement anyway.
OK so UK also get the new player then? Us Aussies down here don't even have a 4k activation site or link. Feeling real pissed with Sony!! Looks like we will need the HDMI Upgrade board then if
we get this player eventually. Or make us pay for it eventually.
CSPerera is offline  
post #11331 of 12770 Old 07-23-2014, 02:39 PM
Member
 
CPTuell's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Louisville, KY
Posts: 197
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 18
Has anybody had any problems with the screen mirroring? I used my Galaxy S4 and it worked fine a few weeks ago. Now it won't work. The S4 can see the BraviaXBR... and says connecting, but nothing happens. I unregistered the device from the TV and tried to reregister it and it does not show up. Any Ideas would be appreciated.


Thanks
CPTuell

CPTuell
" I'm a man, I can change, If I have to......I guess."
Words to live by. From the Red Green Show...The Man's Prayer

Last edited by CPTuell; 07-23-2014 at 02:40 PM. Reason: spelling
CPTuell is offline  
post #11332 of 12770 Old 07-23-2014, 02:41 PM
Advanced Member
 
ggw2000's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Upstate New York
Posts: 518
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 86 Post(s)
Liked: 36
Quote:
Originally Posted by Shape View Post
Your receiver doesn't support 3D. My Denon doesn't, either. I have to run the PS3's HDMI output directly to the TV, and optical to the receiver for audio.
Your right (cr*p). Ran hdmi directly to tv and it worked. Ran a coaxial from s5100 to receiver for time being. Thanks for your input!
Gerry
ggw2000 is online now  
post #11333 of 12770 Old 07-23-2014, 03:34 PM
Senior Member
 
scottman's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 486
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 41 Post(s)
Liked: 29
Quote:
Originally Posted by AustinJerry View Post
I guess. Preference is preference, and I would never discourage anyone. But I am on record here advocating that there is one "correct" group of settings that should be optimal for any content.
Apparently Sony disagrees since they even went to the trouble of putting a "football" mode button on the remote for 2014 models.

Quote:
Originally Posted by Mattopotamus View Post
I will clear up the confusion.

There is elite and elite plus.

All levels of membership have a 15 day price match. That is what they have always done.

The free membership has a 15 day return policy.
Elite has a 30 day return policy.
Elite Plus has a 45 day return policy.

You may luck out and get a price match past 15 days if you are elite/elite plus. If they are not willing to price match past 15 days, you could return the product and re-buy it. If you did not that for a price match, they may charge you a re-stocking free which would totally defeat the purpose.
Actually, I think the website says you can do a pricematch to bestbuy's own price ONCE within your return period, so the time limit does vary depending on your elite status. Don't let them try to pull a restocking fee on you. Match to other stores must be at purchase time, and post-purchase you are only supposed to get one adjustment. But of course they do whatever they feel like letting you do, which is generally the most restrictive rule they can think of unless you point out terms on their website for them, since most BB reps have less than a high school education and can't even type. And make sure you get some confirmation # of whatever they say they are doing and keep track it gets done, or otherwise it won't get done.

Quote:
Originally Posted by flinchn View Post
This is the first time I can remember where you have expressed more than a modicum of displeasure at the 55 passive. Have you seen the 65 3d in action? I only ask because I have no idea what the 55 experience would look like from 8.5 ft, having never seen the model.
I have spent a little time with each in 3D. I wasn't disappointed with the 55, but now that I've seen the 65, I noticed on certain things like white letters (subtitles), you will see a slight grid pattern from the half-res instead of the full white it would be on the 65. 55 3D feels like 3D, 65 3D gives each item on screen a more solid realistic look in HD where you almost forget you are watching 3D.
scottman is offline  
post #11334 of 12770 Old 07-23-2014, 04:05 PM
Advanced Member
 
Soycrema's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Framingham, MA USA
Posts: 566
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 39
[QUOTE=scottman;25987826]Apparently Sony disagrees since they even went to the trouble of putting a "football" mode button on the remote for 2014 models.



Actually, I think the website says you can do a pricematch to bestbuy's own price ONCE within your return period, so the time limit does vary depending on your elite status. Don't let them try to pull a restocking fee on you. Match to other stores must be at purchase time, and post-purchase you are only supposed to get one adjustment. But of course they do whatever they feel like letting you do, which is generally the most restrictive rule they can think of unless you point out terms on their website for them, since most BB reps have less than a high school education and can't even type. And make sure you get some confirmation # of whatever they say they are doing and keep track it gets done, or otherwise it won't get done.


Went to Best Buy this afternoon and got them to do a price match for the SECOND TIME. I bought my 65X on 5/31, went back for a $200 price match on 6/18 and then again today. The rep did tell me that they only allow it within 15 days but would try and put it in the computer anyways to "see if it worked" Well it did and walked out a happy customer with an extra $200 in my pocket
Soycrema is offline  
post #11335 of 12770 Old 07-23-2014, 05:42 PM
Member
 
halon's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 160
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 40 Post(s)
Liked: 49
Quote:
Originally Posted by blitzftw View Post
Do you guys have any motionblur issues with PS3 in game mode?
I have a ps4. No motion blur.
halon is offline  
post #11336 of 12770 Old 07-23-2014, 05:55 PM
Advanced Member
 
flinchn's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 846
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 138 Post(s)
Liked: 202
Quote:
Originally Posted by halon View Post
I have a ps4. No motion blur.
Same here.
flinchn is offline  
post #11337 of 12770 Old 07-23-2014, 08:10 PM
Newbie
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 0
Bricked TV has froced me to unplug from the wall

This has happened 3 times already with my 65X900A while accessing my DLNA servers
First I'm watching a movie and out of nowhere if I press return or home (I assume every other button will do the same)
The TV enters some sort of sleep mode and if I press something on the remote the LED will blink but that's it.
If I turn OFF and back ON it remains the same so I unplug from wall and plug it back it starts working fine again.

This problem is starting to get to my nerves cuz it's really frustrating to see a high end TV that answers to the remote functions with just a blinking LED light

Has anyone here experienced something like this???
LastDeuS is offline  
post #11338 of 12770 Old 07-23-2014, 09:07 PM
Member
 
halon's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 160
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 40 Post(s)
Liked: 49
PS4 is finally getting 3D!
halon is offline  
post #11339 of 12770 Old 07-23-2014, 09:43 PM
Advanced Member
 
flinchn's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 846
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 138 Post(s)
Liked: 202
Quote:
Originally Posted by halon View Post
PS4 is finally getting 3D!
Well I guess I'll keep all of these passive glasses I have strewn everywhere to see if they perform differently than they do on my Oppo103...
flinchn is offline  
post #11340 of 12770 Old 07-23-2014, 09:54 PM
Member
 
halon's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 160
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 40 Post(s)
Liked: 49
Could be next week. They probably weren't gonna add it just yet but Microsoft said they are adding it in the next update

I daydream about 4k streaming on ps4. Supposedly it has the stuff to do it?
halon is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
Sony Xbr 65x900a 65 Inch 1080p 120hz 3d Led 4k Ultra Hdtv , Sony Xbr 55x900a 55 Inch 4k Ultra Hd 3d Led Tv
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off