Official Samsung UNxxFH6030 Owners Thread - Page 9 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #241 of 251 Old 05-09-2014, 09:35 AM
Member
 
Stoopalini's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 28
Just as an update to this: The stuttering has now appeared on the replacement set we got a week or so ago. Same symptoms, the image stutters if the Automotion plus is enabled. We're going to take it back and wait for more 2014 models to be released in hopes of finding something else.

DiSH 722k / PS3 / Apple TV / Wii
Emotiva UMC-200
JBL Performance AVA7 / Mitsubishi DA-A10 / Carver a-400x / Adcom GFA-545
NHT VT-1.2a / NHT VS-1.2a / NHT Superones / Sonotube Sub
Vizio M602i-B3 / Dell 5100MP
Stoopalini is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #242 of 251 Old 05-16-2014, 08:04 PM
Member
 
southern bell's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Has anyone noticed a slight echoing in the sound? I have had the 55" for almost a year now and have recently moved the tv to my full bricked mantle and since the speakers are in the back of the tv, I'm wondering if that could be the cause of this echo that's constantly present. It seems unlikely imo though since most ppl who own flat screens place in a similar location. I also have an ever so slight buzzing that comes from the tv when its powered on. It's been there since I unboxed it last Sept but since you can't hear it unless the tv is muted, I never worried much about it. Anyway, I'm just curious if anyone else has had any of these issues as well?
southern bell is offline  
post #243 of 251 Old 05-17-2014, 04:20 AM
Newbie
 
fermin2day's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

Just got the UN46FH6030.  I love the picture and have a laptop (via HDMI) and a PS4 connected.  But, I have occasional moments when the audio drops out for a second then comes back.  Its happened while playing PS4 games (NBA 2K14 and Killzone) and while watching Youtube or some of my IPhone videos.  I'm just using the TV's sound for now.

 

Is this is a known issue with the sets or should I jjust get a replacement one from Best Buy?

fermin2day is offline  
post #244 of 251 Old 05-20-2014, 04:43 PM
Member
 
iBurn's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 55
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a few dead pixels on mine. Ive had it for almost a year now. I think there new, but im not sure. What should I do? I bought it from amazon.
iBurn is offline  
post #245 of 251 Old 05-25-2014, 09:06 AM
Senior Member
 
wdeydwondrer's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 269
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Liked: 27

After 30 days you have to deal with Samsung.  Contact their support

wdeydwondrer is offline  
post #246 of 251 Old 07-13-2014, 07:00 PM
Newbie
 
rdalev's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 0
Just had the 46" 6030 delivered to my door, from Amazon for $527.00 !

Haven't had a chance to calibrate or tinker with it, bought it for the bedroom but, for this price, it can't be beat and even though I'm not really into the whole 3D thing, prolly buy a couple pairs of glasses and 1 3D movie!

Does anyone know if there is a software update for this set?
rdalev is offline  
post #247 of 251 Old 07-14-2014, 06:24 AM
Senior Member
 
nikonf5's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 216
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by rdalev View Post
Does anyone know if there is a software update for this set?
Not sure if yours has a wired network connection in the back but if it does, hook it up to your local network and go into the menu [RTFM to find out which one ] and there is an option to check for a firmware update.

The steps it walks you through right after first bootup also allow you to do this.

This is all coming from the owner of a 55" so YMMV.

Here is the link to all the manuals in PDF including the one that is built into the TV which might be easier to read separately.
nikonf5 is offline  
post #248 of 251 Old 07-14-2014, 02:27 PM
Advanced Member
 
gamermwm's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: OK, USA
Posts: 769
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 63
Quote:
Originally Posted by nikonf5 View Post
Not sure if yours has a wired network connection in the back but if it does, hook it up to your local network and go into the menu [RTFM to find out which one ] and there is an option to check for a firmware update.

The steps it walks you through right after first bootup also allow you to do this.

This is all coming from the owner of a 55" so YMMV.

Here is the link to all the manuals in PDF including the one that is built into the TV which might be easier to read separately.
I don't believe there ever have been any updates released for this tv. Been awhile since I set it up for my dad but I know I checked and didn't find any

gamermwm is offline  
post #249 of 251 Old 07-14-2014, 02:48 PM
Newbie
 
rdalev's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by nikonf5 View Post
Not sure if yours has a wired network connection in the back but if it does, hook it up to your local network and go into the menu [RTFM to find out which one ] and there is an option to check for a firmware update.

The steps it walks you through right after first bootup also allow you to do this.

This is all coming from the owner of a 55" so YMMV.

Here is the link to all the manuals in PDF including the one that is built into the TV which might be easier to read separately.
Thanks, and noticed, during initial setup, it asking to setup a wired connection.
Will take care of that this coming get weekend.
Used some of the settings, on the previous page, that a guy swore by and dude, they sucked.... Old guys white beard, on one particular show, was green!
Will also work more with calibration, this weekend.

Has anyone downloaded and used the calibration software, from this site?
rdalev is offline  
post #250 of 251 Old 07-14-2014, 02:54 PM
Newbie
 
rdalev's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by nikonf5 View Post
Not sure if yours has a wired network connection in the back but if it does, hook it up to your local network and go into the menu [RTFM to find out which one ] and there is an option to check for a firmware update.

The steps it walks you through right after first bootup also allow you to do this.

This is all coming from the owner of a 55" so YMMV.

Here is the link to all the manuals in PDF including the one that is built into the TV which might be easier to read separately.
Thanks, and noticed, during initial setup, it asking to setup a wired connection.
Will take care of that this coming get weekend.
Used some of the settings, on the previous page, that a guy swore by and dude, they sacked.... Old guys white beard, on one particular show, was green!
Will also work more with calibration, this weekend.

Has anyone downloaded and used the calibration software, from this site?
rdalev is offline  
post #251 of 251 Old 07-21-2014, 07:29 PM
Newbie
 
vegetollo7's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: New England
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
I recently bought this TV for cheap. I've been experimenting a lot with the settings and I think I finally found a decent calibration setting for watching movies. Currently I play games (PS3) using the PC mode since the input lag is a little bit better. I was wondering if anyone had any suggestions for calibration settings when playing games on this mode. Initially I mimicked settings from my Movie setup but I'm finding that a lot of games look a little too warm overall so I've opted for a cooler tone. Any thoughts would be most appreciated.
vegetollo7 is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
Samsung , Samsung Electronics

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off