Ticking from speakers - Sony KDL-65W850A - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-17-2014, 02:14 AM - Thread Starter
Member
 
TempestGuy's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15

Hey all,

 

I just picked up a KDL-65W850A on sale over boxing week.  Been setting up a whole new HT, so finally got a chance to get it set up a few days ago.  I've noticed that there is a continuous sort of a 'ticking' sound coming from the built-in speakers.  Maybe 4 ticks a second.  It's not noticeable if there's something actually producing sound on the TV, or even if there's significant background noise in the room, but in a quiet room it's clearly audible 15 feet away on the other side of the room.

 

It sounds like the EMI from the TV's own power supply is interfering with its speakers.  It makes the sound even with no inputs connected, and even if I set it to use an external audio system, so the TV's speakers should be turned off.

 

Anyone else have this model?  Can you check whether you can hear the same thing?  Or any suggestions for fixing it without hauling this beast back to Future Shop?

 

Cheers

TempestGuy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-18-2014, 03:56 AM - Thread Starter
Member
 
TempestGuy's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15

Added a video demonstrating the sound:

 

TempestGuy is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
Sony Kdl65w850a 65 Inch 3d Led Hdtv
Gear in this thread

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off