Syntax Olevia LT32HVE signal sync - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 07-05-2006, 12:44 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
alhull's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Canton, MI. USA
Posts: 529
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just picked up the LT32HVE at Target.com over the weekend and have it mounted on my bedroom wall.

I'm currently running only SD level sources to it through my Denon 1804 receiver using the S-video monitor out. The only two sources are Dish satellite signal going through a ReplayTV, and a DVD player, also using s-video (this is somewhat older gear), but both feeding through the Denon.

When I use the Denon to switch inputs from tv to dvd , for example, the image on the Olevia comes up in B&W with a kind of rainbox streaking across the screen.

If I then use the LCD remote "TV" button to cycle through all the sources and come back around to S-video 1, then the picture corrects itself. Same thing applies if I'm using dvd and switch back to satellite/replay as the source on the Denon.

Is this normal behavior for this kind of setup? I'm leaning towards switching out my dvd player for a newer one with component connections anyway and just feeding the video directly to the LCD inputs. Same thing for the SD tv connection. That would leave the Denon as strictly a sound processer and not a "hub" for everything.

Anyone else have any ideas?

Regards,
Al


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

alhull is offline  
Closed Thread LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off