Help me with my off centered Vizio 32 inch LCD please. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 08-04-2006, 05:39 PM - Thread Starter
Senior Member
 
mukdweller's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 312
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I recently purchased the newest Vizio LCD 32 inch and I popped in the THX disk off Star Wars. When the test came up to properly see 2 square lines around the circle, the far left off the screen crops off a good 2 inches of the box. And the right side of the screen is 2 far towards the left. I checked to make sure there was no zoom going on, and unfortunately the Vizio doesn't allow for a screen adjust like My Sammy LCD does. Any suggestions on how to center the viewing screen? :)


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Get your own
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
.
mukdweller is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 08-04-2006, 08:37 PM - Thread Starter
Senior Member
 
mukdweller's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 312
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Pretty Please?? :D


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Get your own
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
.
mukdweller is offline  
post #3 of 4 Old 08-05-2006, 06:11 PM - Thread Starter
Senior Member
 
mukdweller's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 312
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Should I beg?? ;)


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Get your own
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
.
mukdweller is offline  
post #4 of 4 Old 08-05-2006, 06:24 PM
AVS Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 5,868
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
You might try the Service Menu. Don't have any experience with Vizio Plasma/LCDs so I can't help you.


The following code works on few Vizio Models only.

http://www.bruzzi.ws/plasma-faq/showthread.php?t=189
BruZZi is offline  
Closed Thread LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off