Official Sony 40",46" XBR2, XBR3 - Owner's Thread - Page 55 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!



Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1621 of 3400 Old 11-01-2006, 05:50 PM
AVS Special Member
 
Raistlin_HT's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Buffalo, NY area
Posts: 2,555
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 30
Quote:
Originally Posted by timothias View Post

I'm insanely excited about a system.

The last time I was excited about a system launch was the original Playstation.

I skipped the next generation totally (a little Halo here n there), but yeah.

I feel like its 1995 and I'm 11 again.

Except this time, I won't be asking my EB games salesman "It's 32-bit right?".. Instead, I'll be asking, "You sure this is a 1080p game? I have a 46XBR3 waiting for some cute signals"

This made me smile



(I'm DAMN excited myself!!!)
Raistlin_HT is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1622 of 3400 Old 11-01-2006, 05:51 PM
Member
 
MmmmTeeVee's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 63
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Is anyone hooked up to a PC with DVI to HDMI? My ati card has a dvi output which ive been using with my sony 19" lcd. Now i've got the 46" XBR3 hooked up via VGA...and 1920x1080 is obviously just a stretched 640x480 or something.

What's the best setup for PC?
MmmmTeeVee is offline  
post #1623 of 3400 Old 11-01-2006, 05:52 PM
AVS Special Member
 
Raistlin_HT's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Buffalo, NY area
Posts: 2,555
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 30
Quote:
Originally Posted by Juelz09 View Post

can someone please tell me could i play hd dvd from xbox 360 that i preorderd at gamestop with my xbr2?? its hdmi so i think it will work on 1080p right????

Please need help


The X-box does not have HDMI.

You will have to use Component set to 1080i.




VGA 1080p probably won't work ... at least until MS makes some sort of firmware update.
Raistlin_HT is offline  
post #1624 of 3400 Old 11-01-2006, 05:54 PM
Senior Member
 
timothias's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: New Jersey
Posts: 416
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by MmmmTeeVee View Post

Is anyone hooked up to a PC with DVI to HDMI? My ati card has a dvi output which ive been using with my sony 19" lcd. Now i've got the 46" XBR3 hooked up via VGA...and 1920x1080 is obviously just a stretched 640x480 or something.

What's the best setup for PC?

did both. vga has better text output (plus u save an HDMI port). however, i'll eventually phase it back to DVI-HDMI if Microsoft gets their act together and allows 1080p to work over VGA for XBR2/3.

PSN and XBox Live gamertag: JonesJohnson

Format Neutrality = Best
timothias is offline  
post #1625 of 3400 Old 11-01-2006, 05:54 PM
AVS Special Member
 
Raistlin_HT's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Buffalo, NY area
Posts: 2,555
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 30
Quote:
Originally Posted by MmmmTeeVee View Post

Is anyone hooked up to a PC with DVI to HDMI? My ati card has a dvi output which ive been using with my sony 19" lcd. Now i've got the 46" XBR3 hooked up via VGA...and 1920x1080 is obviously just a stretched 640x480 or something.

What's the best setup for PC?

It should work with DVI->HDMI ... but then again, VGA should work fine as well.


Is your PC set up (or capable) of outputting 1080p?
Raistlin_HT is offline  
post #1626 of 3400 Old 11-01-2006, 05:57 PM
Newbie
 
Ckage83's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Long time reader, First time poster.

I've been reading this forum while at work for nearly a month now. I've gone to BB and CC a couple of times and checked TVs. Everytime the wife and I return to the Sony 46XBR2.

My new house will be finished at the end of November and this will be the first TV I have bought in nearly 10years (I'm 23). I am not real big into the AV world. I like to play my Xbox360, watch DVDs and TV. I haven't owned an HD tv and when we finish the house we will be getting Metrocast HD cable service, because I will be in the sticks of Maine.

So My question to you is, will this TV live up to what it looks like in the store. I read on here about motion blur and other issues and I am worried about dropping 3k on a tv and get mad when I try to ply a first person shooter or watch the game on sunday night.

I will get quality cables and a backup power supply so will I be happy with my new toy in my new home?
Ckage83 is offline  
post #1627 of 3400 Old 11-01-2006, 06:00 PM
AVS Special Member
 
petmic10's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: New Jersey
Posts: 2,508
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by jman069 View Post

Nine more days....don't forget us

Don't forget that's only seven days away from the PS3!

I totally forgot about my appointment.

I've been so distracted with this 1080P XBOX 360 ordeal.

Display: Pioneer PRO-151 60" Elite
Blu-ray player: OPPO BDP-93, Sony BDP-S1000ES
Processor: Onkyo PR-SC885
Amplifier: Emotiva IPS-1 150Wx7
Game Console: Xbox 360, Xbox One, PS4
Speakers: Mythos ST(Fronts), Mythos Ten(Center), Mythos One(Rears)
petmic10 is offline  
post #1628 of 3400 Old 11-01-2006, 06:03 PM
Member
 
MmmmTeeVee's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 63
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Raistlin_HT View Post

It should work with DVI->HDMI ... but then again, VGA should work fine as well.


Is your PC set up (or capable) of outputting 1080p?

Well...windows display control panel has 1920x1080 as an option...but it's clearly not 1920x1080...i mean this IE window takes up almost half of the screen in default size. I'm using an ATI 9800xt 256
MmmmTeeVee is offline  
post #1629 of 3400 Old 11-01-2006, 06:03 PM
Senior Member
 
timothias's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: New Jersey
Posts: 416
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by petmic10 View Post

I totally forgot about my appointment.

I've been so distracted with this 1080P XBOX 360 ordeal.

ur probably the only one who forgot.

before i bought my xbr3 a month ago, i had like 3 posts total. now i'm almost at 200.

this forum is addictive; that's what i've learned. it has me looking forward to silly things. haha, and refresing, and updating, and yadda yadda yadda.

top 3 things i'm looking forward to (not all are because of this forum, but it certainly didn't help):

1. PlayStation 3
2. Xbox 360 1080p update (the hopefully soon-to-be 2nd update)
3. Petmic's ISF calibration settings.


PSN and XBox Live gamertag: JonesJohnson

Format Neutrality = Best
timothias is offline  
post #1630 of 3400 Old 11-01-2006, 06:08 PM
Member
 
Juelz09's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 87
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Raistlin_HT View Post

The X-box does not have HDMI.

You will have to use Component set to 1080i.




VGA 1080p probably won't work ... at least until MS makes some sort of firmware update.

o damm i thot hd dvd drive will have hdmi input omg noooooooooooooooooo noooooo hd dvd for me.
Juelz09 is offline  
post #1631 of 3400 Old 11-01-2006, 06:25 PM
Member
 
ceiba's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by petmic10 View Post

I totally forgot about my appointment.

I've been so distracted with this 1080P XBOX 360 ordeal.

Same here, I wish MS would've tested this update more before releasing it. Now I'm anxious to actually get the next update that will fix the 1080p problem. Dammit, hurry up MS.
ceiba is offline  
post #1632 of 3400 Old 11-01-2006, 06:29 PM
Senior Member
 
Latin-Man's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: DFW Texas
Posts: 484
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
microsoft better move their asses and fix this dam 1080p incompatibility issue before it ships its HD-DVD player

You are damaging my calm... - Jayne Cobb
Latin-Man is offline  
post #1633 of 3400 Old 11-01-2006, 06:30 PM
Member
 
Juelz09's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 87
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Juelz09 is offline  
post #1634 of 3400 Old 11-01-2006, 06:40 PM
AVS Special Member
 
Raistlin_HT's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Buffalo, NY area
Posts: 2,555
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 30
I think MS has bigger fish to fry right now unfortunately.
Raistlin_HT is offline  
post #1635 of 3400 Old 11-01-2006, 06:50 PM
AVS Special Member
 
Raistlin_HT's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Buffalo, NY area
Posts: 2,555
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 30
Krevnik from has done some investigation and believes it is not a synch-on-green issue


Quote:
Originally Posted by Krevnik View Post

Not likely... I did my own initial investigation, and the source of the problem is the horizontal frequency.

The XBR2 is looking for a: 1920x1080, 60Hz Vert, 67.5kHz Hor
The 360 is providing: 1920x1080, 60Hz Vert, 66.9kHz Hor

That is 500-600Hz off of what it is expecting.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...66#post8793366


So it simply appears that the horizontal synch does not match what several TV's are expecting.

Hopefully this will be a simple patch.
Raistlin_HT is offline  
post #1636 of 3400 Old 11-01-2006, 06:54 PM
Member
 
SonnyC79's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 171
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Ckage83 View Post

Long time reader, First time poster.

I've been reading this forum while at work for nearly a month now. I've gone to BB and CC a couple of times and checked TVs. Everytime the wife and I return to the Sony 46XBR2.

My new house will be finished at the end of November and this will be the first TV I have bought in nearly 10years (I'm 23). I am not real big into the AV world. I like to play my Xbox360, watch DVDs and TV. I haven't owned an HD tv and when we finish the house we will be getting Metrocast HD cable service, because I will be in the sticks of Maine.

So My question to you is, will this TV live up to what it looks like in the store. I read on here about motion blur and other issues and I am worried about dropping 3k on a tv and get mad when I try to ply a first person shooter or watch the game on sunday night.

I will get quality cables and a backup power supply so will I be happy with my new toy in my new home?


I can say for sure that I have not seen any motion blur with this set and video games, dvds, or downloaded HD content. The *only* blur I have seen is on a few shows such as Conan O'Brien. It scared me at first, but it really is source related, as it does not show up anywhere else. In addition, it's not even that bad...you might not even notice it. It can vary even among the same channel, as I have seen one movie on HBOHD show a little blur, and the very next look perfect. When playing video games, make sure that Game Mode is on, and you will be a-okay. I think you will be more than happy with your new toy...I know I am.
SonnyC79 is offline  
post #1637 of 3400 Old 11-01-2006, 07:07 PM
Senior Member
 
timothias's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: New Jersey
Posts: 416
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by SonnyC79 View Post

I can say for sure that I have not seen any motion blur with this set and video games, dvds, or downloaded HD content. The *only* blur I have seen is on a few shows such as Conan O'Brien. It scared me at first, but it really is source related, as it does not show up anywhere else. In addition, it's not even that bad...you might not even notice it. It can vary even among the same channel, as I have seen one movie on HBOHD show a little blur, and the very next look perfect. When playing video games, make sure that Game Mode is on, and you will be a-okay. I think you will be more than happy with your new toy...I know I am.

I pretty much agree with everything Sonny said.

I'll add:

motion blur in recent NBA games live on TNTHD and ESPNHD. not that noticeable, but yaknow.... i see it

but when i watched one game saved on my DVR, it didn't seem that apparent.

I dunno, it coulda been that Dwyane Wade is too quick for my xbr3.

Back to the matter at hand, I have been noticing this "motion blur" less and less. Maybe I was paying too much attention to these things and not enjoying the beauty of this badboy.

Nonetheless, I believe that this TV is effin amazing. I don't know how it can get better, but some are already enjoying BD and HDDVD on their 1080p sets... my time will come, right PS3? Right.

PSN and XBox Live gamertag: JonesJohnson

Format Neutrality = Best
timothias is offline  
post #1638 of 3400 Old 11-01-2006, 08:02 PM
Newbie
 
JScott1017's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Telluride, CO (8000+ ft. above sea level)
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Sorry, don't want to interupt the gaming input discussion but I was hoping I might get some feedback from owners who might be in the same situation as me...

I've made my decision and am purchasing the 46XBR2. I have satellite (Direct TV) for HD programming but will also be watching a good amount of SD as well. I'm not a gamer, but will be using my laptop as an input on occasion.

As long as I have a digital satellite feed does anybody think I'll have issues with SD?

TIA
JScott1017 is offline  
post #1639 of 3400 Old 11-01-2006, 08:33 PM
Member
 
lukescerri's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Sydney
Posts: 114
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by JScott1017 View Post

Sorry, don't want to interupt the gaming input discussion but I was hoping I might get some feedback from owners who might be in the same situation as me...

I've made my decision and am purchasing the 46XBR2. I have satellite (Direct TV) for HD programming but will also be watching a good amount of SD as well. I'm not a gamer, but will be using my laptop as an input on occasion.

As long as I have a digital satellite feed does anybody think I'll have issues with SD?

TIA

Good question. I thought the same thing. I went out and bought one last weekend, and I dont regret it at all, and either will you. The thing is massive, and the picture is immaculate. SD, is fine, obviously not as good as HD or the BluRay they show in stores, but still ok. definitly now bad put it that way.

GO for it. Take the plunge.

Devout home-theaterist
lukescerri is offline  
post #1640 of 3400 Old 11-01-2006, 08:35 PM
Senior Member
 
jman069's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 259
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 29 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by timothias View Post

I pretty much agree with everything Sonny said.

I'll add:

motion blur in recent NBA games live on TNTHD and ESPNHD. not that noticeable, but yaknow.... i see it

but when i watched one game saved on my DVR, it didn't seem that apparent.

I dunno, it coulda been that Dwyane Wade is too quick for my xbr3.

Back to the matter at hand, I have been noticing this "motion blur" less and less. Maybe I was paying too much attention to these things and not enjoying the beauty of this badboy.

Nonetheless, I believe that this TV is effin amazing. I don't know how it can get better, but some are already enjoying BD and HDDVD on their 1080p sets... my time will come, right PS3? Right.


I know a lot of people don't like it but I've used the Cnet settings with SD content (all I have until PS3) and since I entered their settings I have had zero blur and I must say SD content (same concept of bad quality is still bad but good is really good) is wonderful.

Before I used the cnet settings I had motion blur and I was really upset as you could really see it. I'd say this is the same that people see in stores that don't have it setup properly. It's a shame too because IMO this set really shines when setup correctly. I'll also say that with all the possible PQ settings it's almost overwhelming so if you don't like the end result of the cnet settings after a day or so you could at least use it for reference.

Thanks,

J

jman069 is offline  
post #1641 of 3400 Old 11-01-2006, 08:38 PM
Member
 
StefanGagne's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Bad news for 360 owners.

Major Nelson indicated a patch fix went up today... which only addresses the 360's that got bricked by the last patch. No VGA fixes, no indication there would be a further patch.

I'm going to wait until tomorrow, then call the support line AGAIN to register my inability to view 1080. This is just silly.
StefanGagne is offline  
post #1642 of 3400 Old 11-01-2006, 08:44 PM
Senior Member
 
jman069's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 259
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 29 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by lukescerri View Post

Good question. I thought the same thing. I went out and bought one last weekend, and I dont regret it at all, and either will you. The thing is massive, and the picture is immaculate. SD, is fine, obviously not as good as HD or the BluRay they show in stores, but still ok. definitly now bad put it that way.

GO for it. Take the plunge.


I'll go a step ahead of that and say that my SD content is amazing. I'm in awe on some programs and commercials. As I mentioned earlier the cnet settings really show how beautiful this set can be. It did take me a few hour however to adjust from the overly high contrast and brightness and other settings the set is defaulted to.

To give you more info I am using an Dish DVR 522 (SD) and have it connected with the best connection my dvr has which is svid and optical audio. I have the svid running to my tv and the audio going to my onkyo s790.

In my viewing when watching shows that are in HD on my SD dvr they look the best. Such as smallville and Law & Order:SVU and both Stargates are prime examples of how wonderful this set can be. I was also watching an old xfile show last night that was first ran in 1990's and it looked so crisp and vivid.

Only bad scene I've seen was with Angel which in itself has great picture expecially in all the dark scenes but with a flashback scene in an old angel it wasn't so hot but If memory serves the flashback wasn't too hot on my crt as well.

Thanks,

J

jman069 is offline  
post #1643 of 3400 Old 11-01-2006, 08:55 PM
AVS Special Member
 
Raistlin_HT's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Buffalo, NY area
Posts: 2,555
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 30
Quote:
Originally Posted by StefanGagne View Post

Bad news for 360 owners.

Major Nelson indicated a patch fix went up today... which only addresses the 360's that got bricked by the last patch. No VGA fixes, no indication there would be a further patch.

I'm going to wait until tomorrow, then call the support line AGAIN to register my inability to view 1080. This is just silly.

Actually ... I'm quite sure the current 'patch' is to PREVENT further 360's from getting bricked.


Many (most? all?) people that have had their 360 bricked can't even boot to get a new patch.

It looks like the dreaded Error 71 may be as bad as the red ring of death.
Raistlin_HT is offline  
post #1644 of 3400 Old 11-02-2006, 04:53 AM
Advanced Member
 
phantomhitman's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 597
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Emotep View Post

Proof at TGS 2006 when they showed Ridge Racer 7, Virtua Tennis 3, Lair, etc... all running on the 40 inch XBR2 at 1080p.

Pwned.

You mean the developmental ps3s they had running unfinished games with? The same ones I played with my own hands? Really now...interesting.
I know, you can tell from the Vanilla and Chocolate comment is was a joke. back off Sony fanboy. You are actually to the point were your comments are jokes wether you mean it or not.

It seems the update for the update only concerns the bricked 360 issue and not the 1080p issue. Not looking good for my xbr2 at this point.
phantomhitman is offline  
post #1645 of 3400 Old 11-02-2006, 05:02 AM
 
Emotep's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 833
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by phantomhitman View Post

You mean the developmental ps3s they had running unfinished games with? The same ones I played with my own hands? Really now...interesting.
I know, you can tell from the Vanilla and Chocolate comment is was a joke. back off Sony fanboy. You are actually to the point were your comments are jokes wether you mean it or not.

It seems the update for the update only concerns the bricked 360 issue and not the 1080p issue. Not looking good for my xbr2 at this point.

No, there were no Development kits running at TGS. All software was run on final builds of the PS3 hardware with final beta canditates of the Operating System.

Once again, pwned.
Emotep is offline  
post #1646 of 3400 Old 11-02-2006, 05:25 AM
Advanced Member
 
phantomhitman's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 597
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Really now, it is quite obvious that I did not play it at Tokyo. They were not using sdk at Tokyo, but those were not final "same as retail" ps3s either. Regardless of what final builds your are talking about or demos of games that are still in development the fact remains you are solidly in the Sony fanboy world.
Open you eyes a little wider and you will see what you are doing. Maybe giving other consoles a chance will aleviate your blind following of a brand name.
phantomhitman is offline  
post #1647 of 3400 Old 11-02-2006, 05:58 AM
Senior Member
 
luna5's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Harwinton CT
Posts: 284
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
There's a thread started here for XBOX 1080P update working on Sony Tv's;
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=743870

"I'm supposed to drive a flying car"
"I'm supposed to have a house on Mars"
"I'm supposed to live 200 years"
"Future"
Todd Rundgren "Liars" CD/DVDA
luna5 is offline  
post #1648 of 3400 Old 11-02-2006, 06:11 AM
Advanced Member
 
phantomhitman's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 597
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
There are 2 threads on the official xbox forums as well, but the forums are down right now. I will link to those as soon as they come back up.
phantomhitman is offline  
post #1649 of 3400 Old 11-02-2006, 06:24 AM
Advanced Member
 
TV Casualty's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 737
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...66#post8793366

So it simply appears that the horizontal synch does not match what several TV's are expecting.

Hopefully this will be a simple patch.

Wow, that's strange....interesting to see the s.o.g. theory supposedly disproved, though. I'm starting to think MS shouldn't have bothered. I know they kind of "had to" so they could match Sony's on-paper specs, but this doesn't help their image among the obsessive right before the launch of the competitor's consoles. Bad timing, I guess.

If my VGA cable isn't here today I may just pick one up and Best Buy and then return the one that's coming to there. I know it's not going to work, but I'm not a fan of calling and complaining about something I haven't experienced personally yet, even if I know what's going to happen.

Quote:
Originally Posted by Emotep View Post

No, there were no Development kits running at TGS. All software was run on final builds of the PS3 hardware with final beta canditates of the Operating System.

Once again, pwned.

"Pwned?" I think this is the site you meant to go to. I don't know why you feel a sense of accomplishment, you haven't done anything.

We do not train to be merciful here.
TV Casualty is offline  
post #1650 of 3400 Old 11-02-2006, 07:04 AM
Member
 
SCriss's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 95
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by phantomhitman View Post

There are 2 threads on the official xbox forums as well, but the forums are down right now. I will link to those as soon as they come back up.


Oh, the irony..........

I just took my VT60 out of the box and started watching it. Is that ok?
SCriss is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
Sony Kds R70xbr2 70 Inch Sxrd Xbr Rear Projection Hdtv , Sony Bravia Xbr Series Kdl 46xbr2 46 Inch 1080p Lcd Hdtv

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off