OLEVIA 32" 2 Series LCD HDTV (232V) - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1 of 1474 Old 11-24-2006, 10:04 AM - Thread Starter
Member
 
initialb's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
OLEVIA 32" 2 Series LCD HDTV (232V)

does the 232 version exist?
is that the model number?

its was being sold on cc on black friday.

when was this model made?
is it a good?
does anybody have one?
any info wll help.
initialb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 1474 Old 11-24-2006, 10:15 AM
AVS Special Member
 
metalsaber's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Western, Pennsylvania
Posts: 3,546
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 48 Post(s)
Liked: 94
All I know is my local CC only had 5 of them for sale. They still had some really good deals on other TVs.
metalsaber is online now  
post #3 of 1474 Old 11-24-2006, 10:47 AM - Thread Starter
Member
 
initialb's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I been search all over the web, trying to find the specs of course circuit city had the specs but no one else no review nothing. I want to also know when was the model made, why is there no info on it.
initialb is offline  
post #4 of 1474 Old 11-24-2006, 11:14 AM
Member
 
Sinatrafan's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
There are several threads on this forum dealing with the Olevia HDTV sets.. seek and ye shall find... also, for specifications... go to www.olevia.com. again...Google is our friend.
Sinatrafan is offline  
post #5 of 1474 Old 11-24-2006, 11:52 AM - Thread Starter
Member
 
initialb's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
yeah i found it but ot with google but with yahoo
initialb is offline  
post #6 of 1474 Old 11-24-2006, 01:48 PM
Member
 
mattford11's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 139
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I ordered mine from CC.com on thanksgiving day, and am expecting it around 12/1
mattford11 is offline  
post #7 of 1474 Old 11-24-2006, 01:57 PM
Senior Member
 
danforth's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Madison, WV
Posts: 253
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by mattford11 View Post

I ordered mine from CC.com on thanksgiving day, and am expecting it around 12/1

I did the same. Where does CC ship from? Mine shipped out this morning, and on FedEx's site, it lists it as arriving tomorrow. I wasn't even aware that they'd deliver on Saturdays. I want to make sure to be home whenever it arrives, so I'd like to know if this info is correct.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
danforth is offline  
post #8 of 1474 Old 11-24-2006, 02:04 PM
Member
 
apexmi's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 197
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by danforth View Post

I did the same. Where does CC ship from? Mine shipped out this morning, and on FedEx's site, it lists it as arriving tomorrow. I wasn't even aware that they'd deliver on Saturdays. I want to make sure to be home whenever it arrives, so I'd like to know if this info is correct.

FedEx does deliver on Saturdays and mine is listed as arriving tomorrow too...

Buckle up and hold my beer I wanna try somethin'
apexmi is offline  
post #9 of 1474 Old 11-24-2006, 03:15 PM
Newbie
 
kcphaeton's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I went to CompUSA and they were sold out. Went to MicroCenter and they were out of them too. Said it was a screaming buy and they sold 50 today at $450.00 each. Tried to order online at Circut City and could not. Called the local store at 11:00am and they said they were all gone. Decided to see for myself as the Circut City online info said my local store had some. went to the customer service area of the store and showed them a copy of the info from the net. She put it in the computer and said it was in-stock. So I told her to ring it up. $500.00 for a bedroom tv is not a bad deal.

Should I have taken the extended warranty on the unit. I can still do it as I did not pick the unit up yet.

Any comments on buying the warranty is appreciated.
kcphaeton is offline  
post #10 of 1474 Old 11-24-2006, 06:03 PM
Member
 
t3watts3's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Murphy Texas
Posts: 140
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Purchased this LCD from CC this morning. The demand was so high that they passed out vouchers. Of course we only got there at 4am and the vouchers were already gone. Walked around the store for awhile and my sister saw one of her friends. He had a vouchers but wasnt planning to use it. He gave us the voucher and I waited in a line to checkout for 2 hours and 45 minutes. This tv will be given to my mother in law this Christmas. I ended up getting the 3 year warranty since it covered the lamp.

Final damage was tired feet and $703 for everything (tax plus warranty)
t3watts3 is offline  
post #11 of 1474 Old 11-24-2006, 06:26 PM
Member
 
sibyrpunk's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: New Jersey
Posts: 89
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Try BJs wharehouse.

PSN=DarkVoid
TWW CLAN
sibyrpunk is offline  
post #12 of 1474 Old 11-24-2006, 07:24 PM - Thread Starter
Member
 
initialb's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
ok so most of us got a 232v today, people please post some pictures of it. and if you have it hooked to the xbox 360 take pics of that as well.
Im asking for pics because im in south america, my dad bought the tv for me. Im paying it so im not that spoiled. Oh and please write what you think about it. I cant wait to play gears of wars in it.
O and Congrats to all of you 232v owners. Glad i got more respones.
initialb is offline  
post #13 of 1474 Old 11-24-2006, 08:16 PM
Newbie
 
whohasdamos's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I was one of the crazies out there at 230 in the morning waiting for my lcd. I hooked it up the hd looked great but I couldnt get any audio using the hdmi input. Has anyone had problems with the Olevia 232v hdmi input. Im not getting any audio except through the rca input? Tested the cable and settings. Any clue?
whohasdamos is offline  
post #14 of 1474 Old 11-25-2006, 10:03 AM
Member
 
jbbnet's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: wmass
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i got the 232 today from CC but the component is not working or I haven't got it figured out. I have not been able to get a picture using component (my cable box is DVI and component) maybe I have to adjust the cable box to use the component. When I hook it to component i get a "no signal". it works fine with the TV tuner and gets my HD CBS, FOX and NESN without any Charter cable box. The picture qulaity of teh NTSC tuner isn't great. Gotta use the cable box once i figure it out

AOL IM: jbbnet It's always on
jbbnet is offline  
post #15 of 1474 Old 11-25-2006, 12:08 PM - Thread Starter
Member
 
initialb's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by whohasdamos View Post

I was one of the crazies out there at 230 in the morning waiting for my lcd. I hooked it up the hd looked great but I couldnt get any audio using the hdmi input. Has anyone had problems with the Olevia 232v hdmi input. Im not getting any audio except through the rca input? Tested the cable and settings. Any clue?


ok your tv is hooked to what other equipment using the hdmi cable?
initialb is offline  
post #16 of 1474 Old 11-25-2006, 01:01 PM
Member
 
EricSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I bought this TV yesterday.
DVD and any 480i/p image through component looks greeat(Cable, Xbox, DVD)!
As soon as I changed to HD cable, or HD xbox or HD dvd. (720p, 1080i signals) the screen took on a horrible green tint.
I returned the TV today and got a new one, havent had a chance to pull it out of the box though as I am alone and want help to lift it . Hopefully this one works out.
EricSS is offline  
post #17 of 1474 Old 11-25-2006, 01:04 PM - Thread Starter
Member
 
initialb's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by EricSS View Post

I bought this TV yesterday.
DVD and any 480i/p image through component looks greeat(Cable, Xbox, DVD)!
As soon as I changed to HD cable, or HD xbox or HD dvd. (720p, 1080i signals) the screen took on a horrible green tint.
I returned the TV today and got a new one, havent had a chance to pull it out of the box though as I am alone and want help to lift it . Hopefully this one works out.

is the green tint really noticeable or not? i made my dad check mine and he said it was ok but maybe he missed it
initialb is offline  
post #18 of 1474 Old 11-25-2006, 01:25 PM
Newbie
 
Fluxcapacitor's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by EricSS View Post

I bought this TV yesterday.
DVD and any 480i/p image through component looks greeat(Cable, Xbox, DVD)!
As soon as I changed to HD cable, or HD xbox or HD dvd. (720p, 1080i signals) the screen took on a horrible green tint.
I returned the TV today and got a new one, havent had a chance to pull it out of the box though as I am alone and want help to lift it . Hopefully this one works out.

Please update whether or not the new one does this. I'm having the EXACT same problem and if its just a few defective sets then I'll exchange mine for a new one.
Fluxcapacitor is offline  
post #19 of 1474 Old 11-25-2006, 01:50 PM
Newbie
 
nachojoe's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
same problem here, with the 360. checked on the olevia site for a firmware upgrade, they never had one. hopefully this issue gets resolved
nachojoe is offline  
post #20 of 1474 Old 11-25-2006, 02:12 PM
Newbie
 
portnoyd's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Try reseating the connector in the back of 360. I had the same problem and that solved it.
portnoyd is offline  
post #21 of 1474 Old 11-25-2006, 03:04 PM
Newbie
 
nachojoe's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
reseating, as in wiggling the cable at the end of the xbox 360, while its on? is that safe?
nachojoe is offline  
post #22 of 1474 Old 11-25-2006, 07:15 PM
Newbie
 
bstieboydp's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
does anyone know how to get the damn stand off to mount it on the wall? ive been trying for an hour now and cant figure it out i even tried to get the main cover off to see if theres screws behind the cover that hold the stand in but i cant get anything off its looseand wiggles but theres stil something holding it.. thx guys
bstieboydp is offline  
post #23 of 1474 Old 11-25-2006, 08:40 PM
Newbie
 
g9man2's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Would any of you mind takin a couple of pics of the lcd and posting them please. I have looked everywhere but i cant find any decent screenshots. Thanx in advance
g9man2 is offline  
post #24 of 1474 Old 11-25-2006, 08:47 PM - Thread Starter
Member
 
initialb's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by g9man2 View Post

Would any of you mind takin a couple of pics of the lcd and posting them please. I have looked everywhere but i cant find any decent screenshots. Thanx in advance

i have been saying that for 3 days, 3 f days.
initialb is offline  
post #25 of 1474 Old 11-25-2006, 09:03 PM
Newbie
 
e46_driv3r's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
ive got the 32" olevia 232v. everything works/looks great except for the cable that i have hooked up to it. the PQ is horrible. my locals barely show up and the cable channels are really fuzzy. im not sure if its supposed to be like that or not. can someone with this tv thats running regular cable to it please let me know how theirs looks. thanks
e46_driv3r is offline  
post #26 of 1474 Old 11-25-2006, 09:11 PM
Newbie
 
g9man2's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by initialb View Post

i have been saying that for 3 days, 3 f days.

lol i was hoping to see them before i go to bed. I hope someone will do it
g9man2 is offline  
post #27 of 1474 Old 11-25-2006, 11:04 PM
Newbie
 
e46_driv3r's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by g9man2 View Post

lol i was hoping to see them before i go to bed. I hope someone will do it

i would but it wont allow me until i have 5 posts
e46_driv3r is offline  
post #28 of 1474 Old 11-26-2006, 12:47 AM
Member
 
EricSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Fluxcapacitor View Post

Please update whether or not the new one does this. I'm having the EXACT same problem and if its just a few defective sets then I'll exchange mine for a new one.

The new one I got doesnt do the green tint.

TO the other poster, yes it is very easy to notice. I noticed right away, it only does it with HD content though.
EricSS is offline  
post #29 of 1474 Old 11-26-2006, 01:25 PM
Member
 
steveskg's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Pompano Beach, FL
Posts: 53
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Would a simple firmware upgrade take care of the green tint problem?

-Steve

Purple in a Blu world.
steveskg is offline  
post #30 of 1474 Old 11-26-2006, 02:03 PM
Newbie
 
nachojoe's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i bet a firmware update could fix this green tint problem. exchanging this tv, for a new one is almost impossible. they are all sold out at every circuit city around my area. hopefully olevia can fix this problem.
nachojoe is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
Olevia , Lcd Hdtv

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off