Please Need Help for Sony KDL-26S3000 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 11-24-2007, 09:28 AM - Thread Starter
Newbie
 
Escorpion's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have the Sony 26s3000. I enter in to the Service Mode Menu using the Display + 5 + Volume Up + Power to see how it looks. After I saw how it looks without touching any keys in the remote I power off the tv and then turn it on. My problem is that after entering in the service mode, when i press the Freze button on the remote the TV display TEST for a couple of seconds and then goes away. Also If i press the WIDE button on the remote the service menu comes up while the TV display the TEST word in red. Now the FREZE, PICTURE, and WIDE buttons in the remote doesn't do what they suppost to do. Does anyone now how to fix this? Do I have to return my TV since I bought it 3 days ago?

Note:
All function in the TV works fine using the remote control with the exception of the Freze, Picture and Wide buttons in the remote that the tv doesn't do what they are suppost to do.
Escorpion is offline  
Reply LCD Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off