SONY PFM42B2 horizontal lines - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-01-2010, 08:26 PM - Thread Starter
Member
 
willy4360's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 58
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
This is an old Sony PFM42b2 plasma (8 years) but with only 2,400 hours of use. It's been working just fine with a hard disc media player at 1080i using one of the RGB inputs (iNoi hard disc media player).

All of a sudden the screen was filled with horizontal stripes (dark-no signal stripes followed by stripes with signal in them) from the top to the button. This happens on all inputs and at all resolutions.

I've tried everything but nothing has fixed it (I even made a reset on the epprom).

What could have happened? Can I fix this somehow?

Thanks for any input, I really can't afford to buy a new plasma right now (I would love an LED, but can't).

Happy New Year!
Willy.
willy4360 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-02-2010, 06:38 AM - Thread Starter
Member
 
willy4360's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 58
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
This is what I mean (see attached picture).
LL
willy4360 is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off