The Official LG xxPK950 Owner's Discussion Thread - Page 46 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1351 of 1361 Old 11-12-2011, 06:25 AM
Voz
Member
 
Voz's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 93
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hiya fellow PK950 owners! Anyone of you who tried the "pot tuning" tweaks talked about recently in the PZ950 thread?

If you have, please share your experience in the new thread devoted to this: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1372479
Voz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1352 of 1361 Old 04-26-2012, 09:23 PM
AVS Special Member
 
audit13's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Toronto
Posts: 1,669
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 24
My 950 has been perfect for the past 2 years but tonight, I noticed a stuck green pixel
audit13 is offline  
post #1353 of 1361 Old 04-27-2012, 03:22 AM
Member
 
Kadajo's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Unfortunately, with LG often it happens, it's good to check their panels. On my PV350 already have 6 "problematic" pixels. Fortunately not see them during normal viewing of 1.8 meters. Maybe as it will end with a warranty, I will give it to the service panel may exchange or give newer model ^^.
Kadajo is offline  
post #1354 of 1361 Old 04-27-2012, 04:27 AM
AVS Special Member
 
audit13's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Toronto
Posts: 1,669
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 24
Quote:
Originally Posted by Kadajo View Post

Unfortunately, with LG often it happens, it's good to check their panels. On my PV350 already have 6 "problematic" pixels. Fortunately not see them during normal viewing of 1.8 meters. Maybe as it will end with a warranty, I will give it to the service panel may exchange or give newer model ^^.

I don't think stuck pixels are limited to LG panels.

I'm not too concerned since it is not visible during normal viewing.
audit13 is offline  
post #1355 of 1361 Old 05-02-2012, 03:28 AM
Newbie
 
tripkip's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi, I have a Harmony xxx and was wondering if there is no way at all to enable direct input for my LG 50PK950 tv?

Just to be clear with direct input I mean being able to switch to HDMI2 with the touch of a (one) button.
tripkip is offline  
post #1356 of 1361 Old 05-03-2012, 06:36 PM
Member
 
jcorwin's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Queens, NY
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by tripkip View Post

Hi, I have a Harmony xxx and was wondering if there is no way at all to enable direct input for my LG 50PK950 tv?

Just to be clear with direct input I mean being able to switch to HDMI2 with the touch of a (one) button.

I have a Harmony One and all of my inputs switch directly, both through my activities, and in Device mode, where each input is on a soft button.
jcorwin is offline  
post #1357 of 1361 Old 12-18-2012, 01:56 PM
Member
 
gsindela's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello, I received my 60PK950 in February of 2011, so it's about 22 months old. I have absolutely LOVED this set until recently.

I've noticed a severe buzz that started about a month ago. Didn't think much of it at first as it went away, but the buzz has been happening more frequently and it has stayed buzzing for a longer time.

I know buzzing is inherent to the plasma technology. I actually returned a Samsung plasma because of it and got the LG instead.

I'm looking for insight into the issue and how to fix it. Any help is appreciated. Thanks! -Gordon.
gsindela is offline  
post #1358 of 1361 Old 12-18-2012, 07:10 PM
Newbie
 
falconium's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I also have occasional buzzing. Especially at cold starts, but sometimes even then when it is already warmed up and the picture has lots of whites in it, which often happens for me as I'm using my desktop PC with it. If both conditions exist, the displayed taskbar might flicker as well.

I'm not sure if there is a solution to it. Let me know if you find out anything that could help, but my assumption is that more energy the TV needs, the greater the chance that it would start the buzz. rolleyes.gif

Try to change the settings of brightness/contrast/temperature/etc just to see if it is the case.
falconium is offline  
post #1359 of 1361 Old 12-24-2012, 12:57 PM
Member
 
Ryu69's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 97
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey everyone. I have tried to google for this, but I cannot find a clear answer.

I have a LG 60PK950 and am wondering if the HDMI > TV > Optical Out pass through is just 2 channel audio or does it pass through 5.1 audio?

I don't have a home theater for it. Currently just use the tv speakers. I want to buy a Samsung HW-E450 sound bar (only one optical in) for it and am wondering if the optical out will just spit out 2 channel audio only, as my bro's old DLP only spits out only 2 channel audio on its optical out from a source that is plugged into the TV from HDMI.

I mainly watch my HD cable box and apple TV on this tv. these two are plugged in via HDMI to the tv.

Any help would be great.

Thanks.
Ryu69 is offline  
post #1360 of 1361 Old 03-02-2014, 02:04 AM
Senior Member
 
tingshen's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 285
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
All my HDMI inputs suddenly not working. It says no signals but components inputs are working. Any idea what went wrong and what can I replace to get it work again?
tingshen is offline  
post #1361 of 1361 Old Today, 11:01 AM
Member
 
jader201's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 115
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by tingshen View Post
All my HDMI inputs suddenly not working. It says no signals but components inputs are working. Any idea what went wrong and what can I replace to get it work again?
I just came here to post the exact same issue. I originally thought it was the output on my receiver that was fried, but then plugged both my Wii U and my HTPC directly into the TV (in different ports), and none of them are working -- I just get the spinning cube w/ the "No Signal". Awesome.

I'm hoping, tingshen, you found an easy, inexpensive solution. Really don't want to pay hundreds of dollars to fix something that may just break again, nor am I ready to buy a new TV.
jader201 is online now  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Tags
Lg Infinia 60pk950 60 Inch 1080p Plasma Hdtv
Gear in this thread - 60pk950 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off