Motion blur on a plasma Samsung PNxxC8000 58" - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 07-21-2010, 09:10 AM - Thread Starter
Newbie
 
Doug Piranha's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello,

I have the new 3D Samsung plasma and am getting tons of motion blur. I purchased the plasma versus LCD to avoid the blur. Is this common on these sets?

I called Samsung and they are sending a service tech.

Any insight is appreciated.
Doug Piranha is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 07-21-2010, 09:27 AM
Senior Member
 
mjb4's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 379
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I see no motion blur at all on my 58c8000. Might be a faulty set or maybe you have MJC turned on.

Stop weezing the juice!
mjb4 is offline  
post #3 of 5 Old 07-22-2010, 02:13 PM
Member
 
Rumble_Fish's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 69
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I also noticed a slight blur in the movie Signs when it seems the camera panned quickly. I turned off the MJC and no more blur.
Rumble_Fish is offline  
post #4 of 5 Old 07-22-2010, 10:02 PM - Thread Starter
Newbie
 
Doug Piranha's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Woot the MJC helped a bunch thanks all!!!
Doug Piranha is offline  
post #5 of 5 Old 02-23-2013, 12:03 PM
Newbie
 
wewz40's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have the same problem going on, and I had two different techs tell me there is nothing wrong. It has been about six months going on
and I think I finally solved the problem, or a least got it to the point where it is alot better. I kept hearing it was the source, not the TV. They said it was like puitting cheap gas in a high performance car. Any who try this, I bought a choclate HDMI cord, not sure if that really makes a whole lot of difference,but after spending time with the Geeks @ best buy, they told me to contact Direct TV. I don't know if thats who you are using but wanting them to come out, the service rep told me to go into the menu, take 720p off and make sure the native on the video is turned off. Just make sure the source Stays in 1080 resolution! Try that, good luck and God Bless!
wewz40 is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off