The Official Panasonic GT30 Settings Thread - Page 23 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #661 of 1311 Old 03-07-2012, 05:48 AM
Advanced Member
 
PeterLewis's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 637
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 22
CN8263,

Your new A-board does not have the 2.1 patch, it restored the tv back to its out of the box firmware 2.06.If you think your tv's colors look better now than when you had the patch on the older A-board I would bypass the 2.1 and just update to 2.2.

Samsung 60F8500
Panasonic 55GT30
Panasonic BDT310
PS3 (PS4 coming soon)
Sony STR-DG1000 AVR
Mirage Omnisat V2 7.1 set up with Energy S10 Sub
PeterLewis is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #662 of 1311 Old 03-07-2012, 06:04 AM
Newbie
 
cn8263's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So if I like what I see, leave service menu adjustment numbers alone (don't tranfer the old drv/cut #'s,etc.)
It's at 2.2 already.
cn8263 is offline  
post #663 of 1311 Old 03-07-2012, 06:20 AM
Advanced Member
 
PeterLewis's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 637
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by cn8263 View Post

So if I like what I see, leave service menu adjustment numbers alone (don't tranfer the old drv/cut #'s,etc.)
It's at 2.2 already.

Correct little buddy...no need to play Columbo with the SM settings and screw something up that you will later regret.......Just enjoy your tv.

I found myself stressing and fiddling with settings when i first got my set rather than actually sitting back and enjoying the darn thing.Now I just watch a tweaked THX mode and stay clear from the menu settings and just enjoy my tv.

Samsung 60F8500
Panasonic 55GT30
Panasonic BDT310
PS3 (PS4 coming soon)
Sony STR-DG1000 AVR
Mirage Omnisat V2 7.1 set up with Energy S10 Sub
PeterLewis is offline  
post #664 of 1311 Old 03-07-2012, 07:16 AM
Member
 
crankbait's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 54
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by C63 View Post

Watched in 2D, not a big fan of 3D as I don't like wearing the goofy glasses for a whole movie. Also seems to dull the color. Hugo is hands down the most realistic looking BD I have ever seen. The richness of the colors and the depth of focus are just amazing. The 2D almost looks like its 3D. I know it's mostly CGI with live actors but the way they blend the two together is just amazing. Add in the fact that it's a truly wonderful movie (unlike the vast majority of reference PQ material) and I can't imagine there will be a better BD release this year.

I was not sure I would care for 3D when I got this set but I am now a believer as are all that come and check it out for movie night. The new gen glasses fit comfortably over mine and I forget they are on. Hugo, Transformers, Avatar, Lion King, Tron Legacy were all purchased for 3D and at least for us, have been awesome.

Not really into broadcast 3D at this time but on BD, if done right, I like it. Cannot wait to check out TinTin next week in 3D as it reviewed well.
crankbait is offline  
post #665 of 1311 Old 03-07-2012, 08:59 AM
Senior Member
 
MrVizio's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 342
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by crankbait View Post

I was not sure I would care for 3D when I got this set but I am now a believer as are all that come and check it out for movie night. The new gen glasses fit comfortably over mine and I forget they are on. Hugo, Transformers, Avatar, Lion King, Tron Legacy were all purchased for 3D and at least for us, have been awesome.

Not really into broadcast 3D at this time but on BD, if done right, I like it. Cannot wait to check out TinTin next week in 3D as it reviewed well.

I think the 3D looks great on this set. But unfortunately AS 3D causes me eye strain. But I'm sure I will still watch some here and there just because its so fun.
MrVizio is offline  
post #666 of 1311 Old 03-07-2012, 09:06 AM
C63
Member
 
C63's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Hey, I know supply is getting low, so if anybody is having trouble finding a 65" GT30 check out Abes of Maine. Looks like they just got a new shipment in. Probably December build date, since the one I got about a month ago was November build. I was quite happy with price, service, shipping, etc.
C63 is offline  
post #667 of 1311 Old 03-07-2012, 10:32 AM
Senior Member
 
MrVizio's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 342
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by C63 View Post

Hey, I know supply is getting low, so if anybody is having trouble finding a 65" GT30 check out Abes of Maine. Looks like they just got a new shipment in. Probably December build date, since the one I got about a month ago was November build. I was quite happy with price, service, shipping, etc.

Yeah, this might just be the last chance to get a good deal on this set before the 2012s completely take over.
MrVizio is offline  
post #668 of 1311 Old 03-07-2012, 12:29 PM
Member
 
Shocked's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Metro Atlanta
Posts: 146
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by MrVizio View Post

The Samsung's are known for their colors. That's their strong point. Cnet now says the D8000 will be their reference set for color.

The one thing I like after the 2.1 is the ability to raise the contrast without killing the image. I'm also using warm 1 now.

If you turn AGC on in Custom you'll see a pretty big difference in color saturation (though it does vary from scene to scene), but that setting is a big no, no as it also raises and lowers black levels as well.

Can you remind me again why you think your set is possibly defective. I can't remember.

I don't so much think it's defective, I was just surprised it looked so washed out. My 2007 LCD has better color (granted worse black levels and terrible clouding). I may get used to it over time though.
Shocked is offline  
post #669 of 1311 Old 03-07-2012, 01:23 PM
Advanced Member
 
ggsantafe's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Solar Powered in the Land of Enchantment
Posts: 694
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 67
Quote:
Originally Posted by Shocked View Post

I don't so much think it's defective, I was just surprised it looked so washed out. My 2007 LCD has better color (granted worse black levels and terrible clouding). I may get used to it over time though.

Have you tried THX settings - using Dave O recommendations - and increasing contrast as necessary to 75-85. Resulting image is pretty impressive - not sure what sources you are using - but suggest viewing a BluRay that you are familiar with for comparison purposes. I remember comparing the D7000 to the the GT30 at a local store - & couldn't really see any significant difference between the 2 sets. I was initially prepared to purchase a D7000, but backed out of the deal after I did further research & learned that Samsung doesn't recommend using their Plasma at altitudes >6500' and I live at 6900'

ggsantafe is offline  
post #670 of 1311 Old 03-07-2012, 02:04 PM
Member
 
Shocked's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Metro Atlanta
Posts: 146
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by ggsantafe View Post

Have you tried THX settings - using Dave O recommendations - and increasing contrast as necessary to 75-85. Resulting image is pretty impressive - not sure what sources you are using - but suggest viewing a BluRay that you are familiar with for comparison purposes. I remember comparing the D7000 to the the GT30 at a local store - & couldn't really see any significant difference between the 2 sets. I was initially prepared to purchase a D7000, but backed out of the deal after I did further research & learned that Samsung doesn't recommend using their Plasma at altitudes >6500' and I live at 6900'

I'll give it a go, thanks. The posts of his I found were using custom rather than THX I think, it's possible they were older.
Shocked is offline  
post #671 of 1311 Old 03-07-2012, 02:37 PM
Senior Member
 
DR.DTS's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 440
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by Shocked View Post

I don't so much think it's defective, I was just surprised it looked so washed out. My 2007 LCD has better color (granted worse black levels and terrible clouding). I may get used to it over time though.


Give it some time. We had a 2009 LCD Sony 52" Z5100 which was one step below the XBR line that was damaged and I can say honestly the Panasonic GT30 has a far better picture. The con on the Sony was the non-reflective screen but with calibrated settings found over in the LCD forum the picture still was outstanding. The plasma just beats it in overall PQ as far as I'm concerned. So much so I'm going back and re-watching almost all my BR collection along with some good DVD's.

On a side note I'm using Dave_O's settings in custom and couldn't be happier. These are of course his updated ones he posted after applying the 2.1 patch.
DR.DTS is offline  
post #672 of 1311 Old 03-07-2012, 03:22 PM
Member
 
Shocked's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Metro Atlanta
Posts: 146
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 10
Yeah, I'm still toying around with it. One thing I've noticed is that Warm2 looks overly warm for my taste, which I thought strange considering everyone seems to use it.

These (one, two) are his settings I tried. I'll have to dig around and see if I can find any newer ones.

One of the things that's kind of alarming is I've been watching baseball feeds I had saved from last year. Terrible HD cable feed, but it's something I can compare to having seen in real life (not to mention I watch a LOT of baseball during the summer). It looked fairly good on my old display, but now the grass looks more pale than it should, and the uniforms and dirt seem like they're off color. Greys also look somewhat brown where they shouldn't (doesn't seem overly influenced by changing color temp). All looks very unnatural.
Shocked is offline  
post #673 of 1311 Old 03-07-2012, 03:49 PM
Advanced Member
 
PeterLewis's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 637
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 22
Shocked ,

Is it possible that you entered into the service menu to enter D-nice's settings from reading an earlier post of yours and maybe you forgot to restore your dvr cut values back to default when you applied the 2.1 patch.

If so, this is what probably haves your colors skewed as D'Nice's settings does not co exist with 2.1 applied it will throw the colors off.

Samsung 60F8500
Panasonic 55GT30
Panasonic BDT310
PS3 (PS4 coming soon)
Sony STR-DG1000 AVR
Mirage Omnisat V2 7.1 set up with Energy S10 Sub
PeterLewis is offline  
post #674 of 1311 Old 03-07-2012, 04:08 PM
Member
 
Shocked's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Metro Atlanta
Posts: 146
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by PeterLewis View Post

Shocked ,

Is it possible that you entered into the service menu to enter D-nice's settings from reading an earlier post of yours and maybe you forgot to restore your dvr cut values back to default when you applied the 2.1 patch.

If so, this is what probably haves your colors skewed as D'Nice's settings does not co exist with 2.1 applied it will throw the colors off.

I went back and manually reset them, but maybe some (or all of the settings) didn't take when I set them back for some reason?

Is there any way to reset them all back to default? Probably should have written the original settings down instead of trusting myself to hit plus and minus the correct amount of times.
Shocked is offline  
post #675 of 1311 Old 03-07-2012, 04:14 PM
Advanced Member
 
PeterLewis's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 637
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 22
Shocked,

Try holding the vol- on the back of the panel and pressing the menu button on the remote,a diagnostic screen should show up with a bunch of little boxes with the word "ok" in them ,then unplug the tv ,this will reset your tv to factory default.

Samsung 60F8500
Panasonic 55GT30
Panasonic BDT310
PS3 (PS4 coming soon)
Sony STR-DG1000 AVR
Mirage Omnisat V2 7.1 set up with Energy S10 Sub
PeterLewis is offline  
post #676 of 1311 Old 03-07-2012, 04:23 PM
Advanced Member
 
ggsantafe's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Solar Powered in the Land of Enchantment
Posts: 694
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 67
Quote:
Originally Posted by Shocked View Post

I went back and manually reset them, but maybe some (or all of the settings) didn't take when I set them back for some reason?

Is there any way to reset them all back to default? Probably should have written the original settings down instead of trusting myself to hit plus and minus the correct amount of times.

While I've never been brave enough to venture into the Service Menu - I have seen a number of posts relating to your issue that suggest that you can go back into the SM and find your SD settings, that are supposed to mirror your original HD settings, but probably weren't adjusted when you made adjustments based on D-Nice adjustments. Seems like it might be worth investigating to set your mind at ease so that you can start to enjoy your GT30

ggsantafe is offline  
post #677 of 1311 Old 03-07-2012, 04:53 PM
Member
 
Shocked's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Metro Atlanta
Posts: 146
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 10
Thanks. I did the reset thing, then re-applied dave-o's darker room settings. and I think it's a significant improvement. Not outstanding but definitely much better.
Shocked is offline  
post #678 of 1311 Old 03-07-2012, 04:57 PM
Advanced Member
 
PeterLewis's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 637
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by Shocked View Post

Thanks. I did the reset thing, then re-applied dave-o's darker room settings. and I think it's a significant improvement. Not outstanding but definitely much better.

i would leave it at thx with hd size 1 to enable the orbitor for cable/sat feeds or for bluray/HD size 2...

Thx looks the best with a little contrast tweaking...

Samsung 60F8500
Panasonic 55GT30
Panasonic BDT310
PS3 (PS4 coming soon)
Sony STR-DG1000 AVR
Mirage Omnisat V2 7.1 set up with Energy S10 Sub
PeterLewis is offline  
post #679 of 1311 Old 03-07-2012, 05:00 PM
Senior Member
 
Wermey's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 293
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
has anyone played mlb 12 the show yet on this display? I am getting very bad Input lag or some lag of some sort, and its very frusterating. I wish i wouldnt have upgraded to the gt30 from my toshiba 65hm167. At least with that display there was no lag.

Anyone else experience this issue???
Wermey is offline  
post #680 of 1311 Old 03-07-2012, 05:58 PM
Member
 
Shocked's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Metro Atlanta
Posts: 146
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by PeterLewis View Post

i would leave it at thx with hd size 1 to enable the orbitor for cable/sat feeds or for bluray/HD size 2...

Thx looks the best with a little contrast tweaking...

The pro picture settings don't seem to be available in THX mode. Is that right or am I missing something?
Shocked is offline  
post #681 of 1311 Old 03-07-2012, 06:45 PM
Advanced Member
 
PeterLewis's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 637
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by Shocked View Post

The pro picture settings don't seem to be available in THX mode. Is that right or am I missing something?

Pro setting is in custom mode only.THX is calibrated from the factory and is nearly quite accurate to reference.Thats why i paid the $400 premium over the ST30 so I can enjoy THX .

I too am a baseball junkie and I'am going to try to work/calibrate the GAME mode setting with disney wow to watch my NY Yankees play,I need the grass to really pop as green is my fav. color.

@ Wemey,

I just purchased MLB12 The Show and experiance no lag,could be your isp, I have 40/5 mbps wired from roadrunner lightning and it works a treat for online gaming and MLBTV on the PS3.

Samsung 60F8500
Panasonic 55GT30
Panasonic BDT310
PS3 (PS4 coming soon)
Sony STR-DG1000 AVR
Mirage Omnisat V2 7.1 set up with Energy S10 Sub
PeterLewis is offline  
post #682 of 1311 Old 03-07-2012, 07:17 PM
Senior Member
 
Wermey's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 293
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by PeterLewis View Post

Pro setting is in custom mode only.THX is calibrated from the factory and is nearly quite accurate to reference.Thats why i paid the $400 premium over the ST30 so I can enjoy THX .

I too am a baseball junkie and I'am going to try to work/calibrate the GAME mode setting with disney wow to watch my NY Yankees play,I need the grass to really pop as green is my fav. color.

@ Wemey,

I just purchased MLB12 The Show and experiance no lag,could be your isp, I have 40/5 mbps wired from roadrunner lightning and it works a treat for online gaming and MLBTV on the PS3.

pM'ed you
Wermey is offline  
post #683 of 1311 Old 03-07-2012, 07:45 PM
Senior Member
 
Replacement's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Twin Cities
Posts: 403
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So I sent my Onkyo receiver 803 in for a 809 and I will be out of a receiver for at least a week. The sound on the tc-65gt30 is terrible in comparison to the 7.1 surround that I am used to. Are there any other settings besides bass, treble, bass boost, surround and A.I.?

Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a pool.
Replacement is offline  
post #684 of 1311 Old 03-08-2012, 04:42 AM
Member
 
Noonin's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 145
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by Replacement View Post

So I sent my Onkyo receiver 803 in for a 809 and I will be out of a receiver for at least a week. The sound on the tc-65gt30 is terrible in comparison to the 7.1 surround that I am used to. Are there any other settings besides bass, treble, bass boost, surround and A.I.?

Not a lot of hope for the thin sound of the GT30. I think it's a function of making the cabinet so thin...no room for speaker or acoustic chamber around them like in CRTs or bigger LCDs. Can't tell you what setting to use. There aren't a lot of helpful options in the settings, and everybody's room and ears are different
Noonin is offline  
post #685 of 1311 Old 03-08-2012, 05:16 AM
Member
 
Noonin's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 145
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 12
I haven't had time to sit down with my GT30 and really go through everyone's suggested settings, though I've tried a few. I thought I might give making adjustments myself a shot, plus I'm curious about the process. Is the Disney WOW disc I see mentioned many times here a good one for the GT30?
Thanks
Noonin is offline  
post #686 of 1311 Old 03-08-2012, 08:05 AM
Senior Member
 
MrVizio's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 342
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Noonin View Post

I haven't had time to sit down with my GT30 and really go through everyone's suggested settings, though I've tried a few. I thought I might give making adjustments myself a shot, plus I'm curious about the process. Is the Disney WOW disc I see mentioned many times here a good one for the GT30?
Thanks

I've heard it's pretty good, but I really like Spears & Munsil.
MrVizio is offline  
post #687 of 1311 Old 03-08-2012, 08:15 AM
Senior Member
 
MrVizio's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 342
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Shocked View Post

I'll give it a go, thanks. The posts of his I found were using custom rather than THX I think, it's possible they were older.

You could try these.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...3#post21295853

This is with 2.1 applied.

There's also settings for a darker environment, but give these a try first, since most people on here strive to get a little more light output from the set.

Also, concerning color temp, everyone's different. If you prefer more whiter whites than switch it to normal. Give it some time and see what your eyes tell you.

And if you use a custom mode I strongly suggest that you switch HDMI to "graphics".
MrVizio is offline  
post #688 of 1311 Old 03-08-2012, 08:29 AM
Member
 
Noonin's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 145
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by MrVizio View Post

You could try these.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...3#post21295853

This is with 2.1 applied.

There's also settings for a darker environment, but give these a try first, since most people on here strive to get a little more light output from the set.

Also, concerning color temp, everyone's different. If you prefer more whiter whites than switch it to normal. Give it some time and see what your eyes tell you.

And if you use a custom mode I strongly suggest that you switch HDMI to "graphics".

I printed off a 5 page list of settings. I know I have a couple of Dave's, but don't think I'm running them at the moment. I haven't applied the 2.1 Patch, but most likely will (just hate that it's irreverseable).

I would kind of like to know how the various settings affect the set's picture. There are so many variables now than there were with my old CRT it makes my head spin. Thought a disk would help keep me from merely throwing darts if I decide to go with settings other than what people here have come up with.
Noonin is offline  
post #689 of 1311 Old 03-08-2012, 09:11 AM
Senior Member
 
MrVizio's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 342
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Noonin View Post

I printed off a 5 page list of settings. I know I have a couple of Dave's, but don't think I'm running them at the moment. I haven't applied the 2.1 Patch, but most likely will (just hate that it's irreverseable).

I would kind of like to know how the various settings affect the set's picture. There are so many variables now than there were with my old CRT it makes my head spin. Thought a disk would help keep me from merely throwing darts if I decide to go with settings other than what people here have come up with.

Yeah, I know. CRT days seemed so simple.

Personally, I'm using THX with 80 contrast, 54 Brightness, and Warm 1 (sometimes Normal). This is with 2.1 patch.

If you tend to use your set in a pretty dim or all dark environment, then you might not want to apply 2.1. But I usually have a bit of light present.

I, however, really like it. Plus, it seems that pro calibrators apply it before they go to work, so it's obviously beneficial in that regard.

A disk can def help because your adjusting things specifically to your set and your environment. Plus you can use it on other sets in the house, as well as future sets.
MrVizio is offline  
post #690 of 1311 Old 03-08-2012, 10:02 AM
AVS Special Member
 
cpcat's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Vidalia, GA
Posts: 6,471
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Noonin View Post

I haven't had time to sit down with my GT30 and really go through everyone's suggested settings, though I've tried a few. I thought I might give making adjustments myself a shot, plus I'm curious about the process. Is the Disney WOW disc I see mentioned many times here a good one for the GT30?
Thanks

HD DVE, HD Avia, or Spears and Muncil.
cpcat is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Tags
Panasonic Viera Tc P60gt30 60 Inch 1080p 600 Hz 3d Plasma Hdtv , Plasma Hdtv
Gear in this thread - P60gt30 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off