Panasonic GT30 signal loss when using HDMI - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 07-14-2011, 10:20 AM - Thread Starter
Newbie
 
famousmonster's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi all,
Wonder if anyone can help...
I have a Panasonic 42GT30 and having an issue with freeview signal loss when I turn on anything connected via HDMI connections.
As soon as I turn on Sony home cinema system or Xbox360, there is almost complete signal loss.
Very annoying as it means I can't watch tv through surround speakers or record something while watching a dvd or playing a game.
Any ideas what I'm doing wrong?
famousmonster is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 07-14-2011, 11:37 AM
AVS Special Member
 
chunon's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Wilmington Ohio
Posts: 4,892
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 58 Post(s)
Liked: 449
Quote:
Originally Posted by famousmonster View Post

Hi all,
Wonder if anyone can help...
I have a Panasonic 42GT30 and having an issue with freeview signal loss when I turn on anything connected via HDMI connections.
As soon as I turn on Sony home cinema system or Xbox360, there is almost complete signal loss.
Very annoying as it means I can't watch tv through surround speakers or record something while watching a dvd or playing a game.
Any ideas what I'm doing wrong?

Your source switches to that the DVD input or the Xbox input ? Do you have hdmi controls enabled ?

65VT60
55ST60
Sony BDV-F7 3dbluray/soundbar
Calman Enthusiast
Dish Network with Hopper/Super Joey
chunon is offline  
post #3 of 4 Old 07-19-2011, 05:38 AM
Newbie
 
frodo999's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I to am having a similar problem. I have a sony tv and a sony home cinema system (BDV-E370). The home cinema system works great when playing DVDs but when i want to watch Freeview TV with surround sound my tv loses signal. This is only when the home cinema system is turned on.

When I unplug the HDMI which links the Tv and the HCS and attach them with an optical cable the sound and signal are fine but i dont want to keep unplugging the HDMI.

Have I wired it up wrong or am I missing something else???

Hope you can help
frodo999 is offline  
post #4 of 4 Old 07-19-2011, 09:53 AM
AVS Special Member
 
chunon's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Wilmington Ohio
Posts: 4,892
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 58 Post(s)
Liked: 449
Quote:
Originally Posted by frodo999 View Post

I to am having a similar problem. I have a sony tv and a sony home cinema system (BDV-E370). The home cinema system works great when playing DVDs but when i want to watch Freeview TV with surround sound my tv loses signal. This is only when the home cinema system is turned on.

When I unplug the HDMI which links the Tv and the HCS and attach them with an optical cable the sound and signal are fine but i dont want to keep unplugging the HDMI.

Have I wired it up wrong or am I missing something else???

Hope you can help

What is Freeview tv ? Not familiar with that

65VT60
55ST60
Sony BDV-F7 3dbluray/soundbar
Calman Enthusiast
Dish Network with Hopper/Super Joey
chunon is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off