42st50 hdd for recording - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-06-2012, 03:32 PM - Thread Starter
Newbie
 
Doddibyggir's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Is there a minimum size limit of the hdd you can use? please help:)
Doddibyggir is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-06-2012, 11:28 PM
Senior Member
 
has7738's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: North America
Posts: 297
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 24
What are you recording? How much time do you wish to be able to record? What quality?

Generally bigger is better, getting the largest HDD you can afford isn't a bad idea.

You might consider a more detailed post, and put it into the right forum area.
has7738 is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off