ST50 Can't connect to Viera Server - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 11-13-2012, 08:24 AM - Thread Starter
Member
 
MichDeac25's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 26
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey all,

Sorry to start a new thread but I posted this on the ST50 Owner's thread and didn't receive a response and didn't find anything from a search either.

My 50ST50 connects to my wifi just fine but it has never been able to connect to the VIERA server. If you do the connection test, it passes all the tests quickly until it reaches the final test, connecting to the VIERA server, at which point it takes a while and ultimately fails. As such, I've never been able to use any of the smart TV functionality. Any help on this?

Thanks.
MichDeac25 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 11-14-2012, 08:09 AM
AVS Addicted Member
 
Bond 007's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Cincinnati, OH
Posts: 12,455
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 419 Post(s)
Liked: 879
Quote:
Originally Posted by BassLake View Post

Same problem with my 55ST50. I did a firmware update and since then nothing outside the home network works.
I am wired and just connected with no issues. Firmware 1230-1030. 60ST50.

No, Mr. Bond. I expect you to die!
Bond 007 is online now  
post #3 of 3 Old 11-14-2012, 02:36 PM
Member
 
smith987's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
I cant connect either.
smith987 is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off