What is the correct device name for the T50GT50 and the Harmony One Remote. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 11-18-2012, 02:13 PM - Thread Starter
Newbie
 
QlOMD's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi.
I reviewed the posts on universal remotes here, and (aside from the debate on the overall value of the remotes) they SEEM to note that Logitech supports the PC-T50GT50.

Yet, no matter what name variation I input at Logitch, it suggests i 'mate' the two remotes and program that way.

Is that the best method, or has anyone found the key to linking the GT50 and the Harmony series without that?

Regards
QlOMD is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 11-18-2012, 02:22 PM
AVS Special Member
 
Latinoheat's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: BC Canada
Posts: 1,930
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 224 Post(s)
Liked: 189
Try just Panasonic GT50 or TC-P50GT50. I did mine no problems, good luck.

TV - Panasonic 55GT50 THX, Main Speakers - Klipsch Gallery G28's, Center Channel- Klipsch RC-52, Sub-Klipsch Sub 12, Surround - Klipsch RS-52 II Bluray/Game - HTPC/PS3, Receiver - Onkyo RC-360, HTPC- Intel Core i3, HDMI,Windows 7,XBMC,Bluray,7 TB, Video Processor -Darbee

http://www.avsforum.com/photopost/sh...hp?cat=2236715
Latinoheat is offline  
post #3 of 4 Old 11-18-2012, 02:41 PM
"Don't PM Me Bro"
 
RandyWalters's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: El Segundo, Calif
Posts: 17,521
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 109 Post(s)
Liked: 500
Quote:
Originally Posted by QlOMD View Post

Hi.
I reviewed the posts on universal remotes here, and (aside from the debate on the overall value of the remotes) they SEEM to note that Logitech supports the PC-T50GT50. Yet, no matter what name variation I input at Logitch, it suggests i 'mate' the two remotes and program that way.
Is that the best method, or has anyone found the key to linking the GT50 and the Harmony series without that?
Regards

It could be because you have the model number completely wrong. It's TC-P50GT50, not PC-T50GT50.

If you can't get GT50 to work, ST50 or VT50 should work.

Randy
TC-P55ST60, TC-P50GT50, TC-P46G10, TH-42PZ700U, TH-42PX50U, HP LC2600N, TiVo Series3, TWC Cisco 8742HDC DVR, Onkyo TX-SR333, URC R40 Remote.
Pic of My A/V setup - http://cdn.avsforum.com/f/f1/900x900..._Img_4867.jpeg
Gallery - http://www.avsforum.com/g/a/2082686/randywalter...
RandyWalters is offline  
post #4 of 4 Old 11-18-2012, 07:00 PM - Thread Starter
Newbie
 
QlOMD's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by RandyWalters View Post

It could be because you have the model number completely wrong. It's TC-P50GT50, not PC-T50GT50.
If you can't get GT50 to work, ST50 or VT50 should work.

Thanks.
You are exactly correct. Thanks for the pointer.
QlOMD is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off