Brand New Panasonic ST50 Random Reboot. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 11-30-2012, 10:15 PM - Thread Starter
Newbie
 
kcic707's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've had my new panasonic st50 for about 3 days now, and have about 18 hours of use of it so far. It's working great and the picture is amazing. Two times now there were sudden occurrence where the TV would shut off by itself and then two seconds later turn back on. Nothing seems out of the ordinary, it's not overheating or anything. Like I said, it's not happening a lot (not yet anyway) but it has happened twice while just watching blu rays. Any thoughts?
kcic707 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 11-30-2012, 10:59 PM - Thread Starter
Newbie
 
kcic707's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Ok make that two times during the last 2 hours of watching a blu ray. I don't think it's the remote. I don't have any timers set or anything. I'm pretty confused and slightly worried. And I know if I can't repeat the problem on a consistent basis it's going to be hard to make my story compelling if I were to call customer service or something.
kcic707 is offline  
post #3 of 6 Old 12-02-2012, 12:59 PM - Thread Starter
Newbie
 
kcic707's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Is anyone else having this issue at all, even with other panels?
kcic707 is offline  
post #4 of 6 Old 12-02-2012, 02:04 PM
"Don't PM Me Bro"
 
RandyWalters's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: El Segundo, Calif
Posts: 17,493
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 91 Post(s)
Liked: 477
A few others here have had this happen on various brands/models over the years.

It's not supposed to do that, so yours must be defective. Can you return it for exchange?

Randy
TC-P55ST60, TC-P50GT50, TC-P46G10, TH-42PZ700U, TH-42PX50U, HP LC2600N, TiVo Series3, TWC Cisco 8742HDC DVR, Onkyo TX-SR333, URC R40 Remote.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Gallery -
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
RandyWalters is offline  
post #5 of 6 Old 12-03-2012, 10:44 PM - Thread Starter
Newbie
 
kcic707's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yeah, it's only 6 days old. I unplugged the power from the TV and made it more secure and plugged it into a different slot on the power strip. I haven't had a reboot since. I've also been pointing the remote away from the TV just in case too haha. Seems to be stable so far. I'm hoping it was just that the power wasn't 100% secured in the back of the TV. It is a rather tight fit and has those small clamps to secure it too.
kcic707 is offline  
post #6 of 6 Old 05-17-2013, 04:05 PM
Newbie
 
joecar's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've had the same issue myself, mostly it occurs between commercials. It's also happened when switching picture modes.

Is your tv still doing it?
joecar is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off